02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Bild
Behandling av personopplysninger

Behandling av personopplysninger i Jungheinrich sine digitale produkter

På denne siden finner du informasjon om hvordan dine personopplysninger blir behandlet i henhold til Jungheinrich sin databehandlingsavtale for Jungheinrich sine digitale produkter.

Jungheinrich tilbyr digitale Jungheinrich-produkter i tillegg til gaffeltrucker og ulike interlogistikksystemer og materialhåndteringsteknologi. Ved bruk av Jungheinrich sine digitale produkter blir ikke-personlig maskindata og personopplysninger behandlet. Hvis personopplysninger behandles av Jungheinrich på vegne av kunden, har Jungheinrich og kunden inngått en databehandlingsavtale for Jungheinrich sine digitale produkter.

Jungheinrich sine digitale produkter blir jevnlig tilpasset og oppdatert i henhold til nye tekniske og juridiske krav. Dette kan føre til endringer i kategoriene personopplysninger og kategoriene av registrerte som behandles i de enkelte av Jungheinrich sine digitale produkter.

På denne siden finner du den aktuelle oversikten over kategoriene av personopplysninger som behandles (se punkt 1) samt kategoriene av registrerte (se punkt 2).

Lurer du på noe?