02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Finansiering

Finansiering med høy fleksibilitet og planleggingssikkerhet

Ved å velge riktig finansiering for dine gaffeltrucker sørger du for å holde din bedrift flytende og uavhengig. Vi har flere forskjellige finansieringsalternativer som gjør at du kan være fleksibelt hvis du trenger flere trucker under bestillingstopper eller fornye flåten og lagerteknologien, samtidig som du holder kostnadene under kontroll.

Jungheinrich er en pålitelig partner for din bedrifts intralogistikkbehov. Som en av de ledende leverandørene av lagrings- og ordreplukkingsteknologi gir vi deg ikke bare produkter av høy kvalitet, men også muligheten til å bruke vår fleksible og individuelle finansiering som en del av Jungheinrich Financial Services.

Dra nytte av vår kunnskap – i samarbeid med deg lager vi en løsning for dine intralogistikk ut fra dine behov.

Gaffeltruckfinansiering hjelper deg til

  • reagere dynamisk på ordretopper,
  • oppdatere trucker og lagerteknologi – fra gaffeltrucker til reolsystemer, og
  • utvide og investere med høy planleggingssikkerhet.

Finansiering for suksess

Vi tilbyr deg skreddersydde finansieringsløsninger for gaffeltruck som garanterer deg fleksibilitet og planleggingssikkerhet.

Produksjonsfinansiering gjennom Jungheinrich Financial Services.

Enten du ønsker å finansiere en palletruck, gaffeltruck eller til og med et helt reolsystem: Som et heleid datterselskap av Jungheinrich AG tilbyr vi deg individuelle betingelser som oppfyller de spesifikke kravene du har til din bedrift. På denne måten får du akkurat den gaffeltruckfinansieringen du trenger – med maksimal sikkerhet og likviditet.

Leverandørfinansiering gir deg disse fordelene:

  • Fleksibel kontraktsdesign skreddersydd for dine behov.
  • Strømlinjeformet behandling uten omveier via bank.
  • Alle tjenester i én kontrakt.
  • Mange års erfaring på markedet som et 100 % datterselskap av Jungheinrich AG.

Ren fordel eller smart eierskap? Det er ditt valg.

Med vår hjelp vil du finne den beste finansieringsløsningen for dine trucker, samt annet logistikk- og lagerutstyr.

Midlertidig bruk: Hender det at du må takle uventede eller plutselige økte ordrevolum? Da er  det du trenger en fleksibel løsning for å legge til et enkelt eller flere kjøretøy til flåten din i en begrenset periode, for på den måten å håndtere dine intralogistikkbehov. Hvis du ikke lenger trenger kjøretøyet på slutten av terminen, trenger du ikke beholde det.

Eierskap: Skaff deg nye trucker og lagerteknologi – takket være individuelle kontraktsvilkår og praktiske månedlige avdrag hjelper vår gaffeltruckfinansiering deg med å bruke gaffeltrucker og palletrucker på en fleksibel måte med høy planleggingssikkerhet.

Jungheinrich Financial Services – den beste løsningen helt fra starten

Lurer du på noe?