02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Picture Teaser Miete

Langtidsleie av gaffeltruck, palletrucker med mer.

Enten det er i perioder med mange bestillinger eller for å permanent øke truckparken din – med langtidsleie av gaffeltrucker er du fleksibel og alltid i forkant av teknologien.

Vil du bruke trucker fra Jungheinrich uten å kjøpe dem? Vi har utleiemodeller som gir deg muligheten til å leie gaffeltrucker, Automated Guided Vehicles (AGV) og palletrucker over lang tid. Dette er den enkleste måten for deg å jobbe med trucker som oppfyller alle sikkerhets- og kvalitetsstandardene – med full kostnadsgjennomsiktighet. Takket være et fleksibelt kontraktsdesign kan du returnere leide trucker tidlig eller bytte dem til andre modeller hvis behovene dine endrer seg. Du kan også dra nytte av vår fullservicepakke, som vi setter sammen for deg individuelt og i tråd med dine behov.

Som din partner utvikler vi et konsept for din gaffeltrucker med langtidsleie eller utleie av andre kjøretøy som passer din bedrift.

Dine fordeler når du velger langtidsleie av gaffeltrucker:

  • Bruk av de nyeste kjøretøyene til gunstige betingelser.
  • Fleksibel kontraktsdesign – du leier kun det du trenger.
  • Full kostnadsgjennomsiktighet uten å binde opp egenkapital.
  • Ingen overtakelsesplikt og ingen restverdirisiko.
  • Kontinuerlig kvalitetssikring takket være individuell fullservicepakke.
  • Stor planleggingssikkerhet på grunn av sikret operativ beredskap.
  • Omfattende løsning: Kun én kontrakt, alt fra én enkelt kilde.

Fleksibel kontraktsdesign og høy tilgjengelighet

Forbli fleksibel. Med vår gaffeltruck langtidsleie eller leie av annet materialhåndteringsutstyr er du fleksibel samtidig som du bevarer likviditeten. De attraktive månedsprisene er fullt fradragsberettiget som driftskostnader uten å belaste egenkapitalen. De er basert på budsjettet ditt, ønsket kontraktsperiode og de er like over hele kontraktsperioden.

Hemmelig tips: Dra nytte av et individuelt fullservicetilbud spesialtilpasset og basert på dine behov – du velger modulene du trenger: For eksempel vedlikeholdsservice, batteriservice, sikkerhetsservice osv. Den store fordelen for deg: Du mottar alle tjenester fra én kilde basert på én kontrakt. Vi tar vare på flåten din – du tar vare på virksomheten din.

Med all denne fleksibiliteten er planleggingssikkerhet også viktig. Hvis du velger Jungheinrich gaffeltruck langtidsleie, sørger vi for at truckene dine er tilgjengelige når du trenger dem, fordi høy tilgjengelighet er en selvfølge for oss. Dette lar deg øke produktiviteten til flåten din, redusere kostnader og fortsatt planlegge pålitelig til enhver tid.

Forresten: Jungheinrich gjør det enkelt for deg å sikre dine leide trucker mot skader. Spør oss om vår gunstige flatpris for maskinbrudd!

Brukt gaffeltruck langtidsleie: Våre JUNGSTARS.

Du kan også leie våre Jungheinrich brukte trucker på langtidsbasis – et bidrag til miljøvern med spesielt gunstige forhold for deg. Alle JUNGSTARS er renovert i henhold til vår 5-stjerners kvalitetsstandard og er teknisk og visuelt feilfrie. Det sier seg selv at alle sikkerhetsstandarder oppfylles under rekondisjoneringsprosessen, slik at du drar nytte av den vanlige Jungheinrich-kvaliteten. Vi gir deg gjerne en full oversikt over dine muligheter.

Har du spørsmål angående langtidsleie av gaffeltruck?

Ikke nøl med å spørre oss om hjelp. Bare bruk vår gratis servicehotline eller fyll ut kontaktskjemaet. Vi vil utvikle en løsning som oppfyller alle dine krav.

Stage Utbytte

Ta kontakt med vår salgsavdeling for mer informasjon

Telefon

+ 47 02350

Ta kontakt


Uansett om det er for én dag eller ett år – trenger du en gaffeltruck, er Jungheinrich truckutleie et godt valg.

Lurer du på noe?