Call4Service
02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Finansiering

Stor fleksibilitet med langtidsleie

Langtidsleie av utstyr fra Jungheinrich

Jungheinrich tilbyr langtidsleie som inkluderer både gaffeltrucker, lifter og rengjøringsmaskiner, og er designet for å gi bedrifter den fleksibiliteten og økonomiske forutsigbarheten de trenger for å vokse og tilpasse seg i et konkurrerende marked.

Økonomisk forutsigbarhet med langtidsleie

Langtidsleie fra Jungheinrich er en kostnadseffektiv løsning for bedrifter som ønsker å unngå store kapitalinvesteringer. Ved å velge langtidsleie, kan bedrifter nyte godt av faste, forutsigbare månedlige utgifter som gjør det lettere å budsjettere og å planlegge for fremtiden. Dette betyr at midler som ellers ville vært bundet opp i kjøp av utstyr, kan anvendes mer strategisk på andre områder.

Ingen binding av egenkapital

I tradisjonelle kjøp er ofte en betydelig mengde kapital bundet opp i utstyr. Utstyr som raskt kan bli foreldet eller overflødig grunnet endringer i bedriftens behov eller markedstrender. Med langtidsleie forblir bedriftens kapital tilgjengelig for andre investeringer, noe som gir en større finansiell fleksibilitet og sikkerhet.

Skreddersydd trygghetspakke

Jungheinrich vet at alle selskaps behov er unike, og det er derfor vi tilbyr skreddersydde trygghetspakker som en del av vårt langtidsleieprogram. Disse pakkene kan for eksempel inkludere regelmessig vedlikehold og reparasjonstjenester, noe som sikrer at utstyret alltid er i topp stand og klar til bruk. Dette reduserer ikke bare risikoen for driftsstans, men det øker også den operasjonell effektivitet ved å sikre at utstyret fungerer optimalt gjennom hele leieperioden.

Tilrettelagt for endringer i behov

Jungheinrich Norge har 55 års erfaring og vet at bedrifters behov endres over tid, derfor tilbyr vi en tilleggstjeneste til leieavtalen der du har mulighet til å bytte eller returnere truck etter 24 måneder. Dette tilbudet representerer et ekstra lag av økonomisk og operasjonell trygghet. En slik mulighet gjør at bedriften enkelt kan tilpasse seg dynamiske til markedsendringer eller skiftende interne krav. Slik unngås økonomiske og praktiske utfordringene som kan oppstå ved langvarig forpliktelse til faste eiendeler, og sikrer samtidig at driften har en høy grad av fleksibilitet.

Fordeler med langtidsleie

Jungheinrich sine tilbud om langtidsleie er en attraktiv løsning for moderne bedrifter som ser verdien i økonomisk forutsigbarhet, ingen binding av egenkapital, og fleksibiliteten til å tilpasse seg raske endringer. 

Ved å velge langtidsleie, kan ditt lager dra nytte av de nyeste teknologiene og utstyret uten de store kapitalutleggene, samtidig som du opprettholder finansiell fleksibilitet og operasjonell effektivitet.

For de som ønsker å vit mer

Jungheinrich tilbyr personlig konsultasjon for å skape en tilpasset løsning som best møter deres unike behov og mål. Ved å investere i et partnerskap med Jungheinrich, kan bedrifter ta et viktig skritt mot en mer fleksibel, forutsigbar og effektiv fremtid.

  • Bruk av de nyeste truckene til gunstige betingelser.
  • Fleksibel utforming av kontrakten – du leier kun det du trenger.
  • Full oversikt over kostnadene uten å binde opp egenkapital.
  • Ingen overtakelsesplikt og ingen restverdirisiko.
  • Enkelt å planlegge på grunn av sikret operativ beredskap.

Jungheinrich tilbyr skreddersydde løsninger og omfattende støtte, dette gjør oss til en ideell partner for bedrifter som ønsker å styrke sin posisjon i et konkurransedyktig marked.

Vi hjelper deg gjerne

IKON Contact Module Global

Du kan også kontakte oss på kontakt@jungheinrich.no

Telefon

+ 47 02350

Ta kontakt

 

 

 

Lurer du på noe?