02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Langtidsleie

Langtidsleie av gaffeltruck og lagerutstyr

Har du behov for trucker, annet logistikk- eller lagerutstyr og leter etter en måte å finansiere disse på til en fornuftig pris? Med vår Jungheinrich gaffeltruck-lease kan du til enhver tid beholde full kostnadskontroll.

Utvid flåten din med moderne lastebiler og sørg for jevn flyt av varer og materialer i lager og produksjonshaller ved hjelp av et pålitelig gaffeltruckleasingselskap.

Dine fordeler

Dine finansielle fordeler:

  • Likviditetsbevaring og høy planleggingssikkerhet takket være faste månedlige rater.
  • Dine gaffeltruckleasekostnader er alltid klare på grunn av enkel kostnadsberegning.
  • Individuell terminstruktur.
  • Valgfritt erverv av eierskap ved kontraktsslutt om ønskelig.

Som en langvarig produsent og pioner innen intralogistikk, vil vi gjerne hjelpe og støtte deg med våre attraktive Jungheinrich gaffeltruck-leaseløsninger.

Langtidsleie av gaffeltrucker og palletrucker i stedet for å kjøpe

Hos Jungheinrich er prinsippet om "leasing" veldig enkelt: Dra nytte av vår elektriske gaffeltrucklease ved å betale månedlige leasingpriser for en kontraktsmessig avtalt periode hvor du bruker våre leide intralogistikkprodukter. Du har også muligheten til å dekke tjenester som regelmessig vedlikehold av lastebilene eller lagerteknologi gjennom oss med din kontrakt. Dette er din sjanse til å få alt fra én enkelt kilde og dra fordel av jevne driftsprosesser. Ved slutten av kontraktsperioden kan du bestemme om du vil kjøpe kontraktsobjektet. En gaffeltruckleie kan være så enkelt!

Sammen med deg koordinerer vi finansieringen av dine lastebiler – avhengig av hvor mange kjøretøy du trenger og hvilken avtaleperiode som er den beste løsningen for deg. Dette gir deg full oversikt over leiekostnadene for gaffeltruck og planleggingssikkerhet til enhver tid.

Så hvordan tjener man på leieavtalen for elektriske gaffeltrucker ved å bruke en gaffeltruck eller palletruck fra Jungheinrich?

Bruk med lav kapitalforpliktelse og klar kostnadskontroll:

  • Betal kun for effektiv bruk, ikke totalprisen.

  • Nyt økonomisk fleksibilitet til enhver tid.

  • Håndterbare driftskostnader takket være nøyaktig kostnadsplanlegging

Jungheinrich leie av brukt gaffeltruck.

Foretrekker du å jobbe med brukte kjøretøy i din bedrift? Vi tilbyr deg også attraktive leieavtaler for brukte gaffeltrucker. Våre JUNGSTARS er teknisk og optisk renoverte lastebiler som kan skryte av de høyeste sikkerhets- og bærekraftsstandardene – slik gjør vi dem egnet for ditt lager igjen.

Stage Utbytte

Ta kontakt med vår salgsavdeling for mer informasjon

Telefon

+ 47 02350

Ta kontakt

Lurer du på noe?