Stage Skyvemasttruck
Sertifisert sikkerhetsopplæring

Truckførerbevis

Jungheinrich Norge tilbyr truckførerkurs hvor den teoretiske delen av kurset gjennomføres digitalt, og den praktiske delen av kurset som praktisk kjøring i våre lokaler (med maks. 5 deltakere av gangen) eller ved fadderløsning for deltakere som er i jobb.

Truckførerkurs (sertifisert sikkerhetsopplæring)

Våre instruktører har lang erfaring i å håndtere de ulike stadiene av opplæringen. De gir alle deltakerne på kurset den beste muligheten til å lykkes i å få kompetansebevis (truckførerbevis/trucklappen).

På grunn av situasjonen med Korona vil vi avholde den teoretiske delen av kurset digitalt, og den praktiske delen av kurset som praktisk kjøring i våre lokaler (med maks. 5 deltakere av gangen) eller ved fadderløsning for deltakere som er i jobb.

Kurset består av en teori- og praksisdel:

  • Teoridelen har avsluttende teoriprøve, disse er felles for klassene T1, T2, T3, T4 og T5.
  • Truckførerkursets praktiske del består av kjøring, hvor du lærer å føre trucken gjennom oppsatte løyper med og uten last. Den praktiske delen dekker klassene T1, T2 og T4, med mulighet for T3 og T5. Ta kontakt med oss om du ønsker T3 eller T5. 
  • Når både den teoretiske og den praktiske delen er bestått, får du utstedt kompetansebevis (truckførerbevis/trucklappen).

Prisen for kurset er kroner 5700,- og inkluderer kursmateriell og kompetansebevis

Undervisning er fritatt for merverdiavgift.

Vi holder også kurs med teleskoptruck, klasse C1 og C2, og stortruck, klasse T6, T7 og T8. Ta kontakt for pris.

Meld deg på kurs hos oss i dag!

Har du mistet beviset ditt, ta kontakt med Stiftelsen Sentralregisteret (SFS)Lurer du på noe?