Call4Service
02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Truckførerkurs utvidelse T3_T5_[MAM-51381]
Truckkursutvidelse av klassene T3 og T5

Truckførerbevis for sidestablende trucker, høytløftende plukktrucker, førerløftende trucker og sidelastere

Vi tilbyr praktisk kjøring og oppkjøring på alle truckklasser under 10 tonn, og etter spesielle avtaler i klasser over 10 tonn (T8) hvis du har sertifisert truckførerbevis og ønsker å utvide med én eller flere klasser.

Truckførerkurs med utvidelse blir satt opp og gjennomført på forespørsel!

Praktisk kjøring gjennomføres på våre avdelingskontorer i Oslo, Trondheim, Bergen og Sandnes. Dersom du ikke har mulighet til å møte på noen av disse stedene, kan tid og sted avtales ute i bedrift.

Vi tilbyr utvidelse av truckførerbevis både på dagtid og kveldstid. Det settes ikke opp egne kurs og vi ber deg derfor ta kontakt med oss dersom du ønsker utvidelser på ditt truckførerbevis.

Hvor mye koster truckførerkurs med utvidelse?

Pris per deltaker:
Per utvidelse koster kroner 1050,- per klasse og kroner 500,- for nytt truckførerbevis.


Truckkursutvidelse av klassene T3 og T5 – øk din kompetanse

Hos Jungheinrich forstår vi viktigheten av å utvide og utvikle kompetansen som truckfører for å kunne betjene en rekke ulike trucktyper. Derfor tilbyr vi spesialisert truckkursutvidelse som dekker klassene T3 og T5, som inkluderer sidestablende trucker, høytløftende plukktrucker, førerløftende trucker og sidelastere.

Vår truckkursutvidelse gir deg muligheten til å bli en enda mer allsidig og kompetent truckfører som kan håndtere ulike arbeidsoppgaver og maskiner. Her er hva du kan forvente fra våre kurs:

  1. Sidestablende trucker og høytløftende plukktrucker (T3): Dette kurset dekker alle aspekter av sikker og effektiv bruk av sidestablende trucker og høytløftende plukktrucker. For de som arbeider med plukking av varer i høyden, tilbyr vårt T3-utvidelseskurs opplæring som gir deg ferdighetene du trenger for trygg og effektiv håndtering av høytløftende plukktrucker.
  2. Sidelastere (T5): Med vår utvidede opplæring for T5-trucker lærer du å mestre denne spesielle trucktypen som er ideell for håndtering av lang og tung last. Dersom du arbeider med gods som krever sideveis lasting og lossing, gir vårt T5-utvidelseskurs deg ferdighetene du trenger for å håndtere sidelastere på en trygg og produktiv måte.

Våre erfarne instruktører vil veilede deg gjennom både teoretisk og praktisk opplæring. De vil påse at du føler deg komfortabel og trygg når du betjener disse spesialiserte truckene. Ved å fullføre disse truckkursutvidelsene vil du også motta de nødvendige kursbevisene som bekrefter din kompetanse.

Med Jungheinrich sin truckkursutvidelse av klassene T3 og T5 kan du utvide dine ferdigheter som truckfører og åpne nye muligheter for arbeid i ulike bransjer og miljøer. Ta kontakt med oss i dag for å få mer informasjon om våre utvidelseskurs og hvordan de kan hjelpe deg med å utvikle din kompetanse innen truckkjøring.

Har du spørsmål om opplæring, truckførerlappen eller ett av våre sikkerhetskurs?

Ta kontakt med en av våre instruktører:

Adnan Alisic 9990

Adnan Alisic

Instruktør/opplæringsansvarlig truckførerkurs

Ta kontakt
Trond Braaten 0013

Trond Braaten

Instruktør truckførerkurs

Ta kontakt
Asset 19@4x

Marianne Børresen

Kursadministrasjon

Ta kontakt
Meld deg på truckførerkurs

Vi holder jevnlig truckførerkurs (sertifisert sikkerhetsopplæring).

Les mer

Lurer du på noe?