02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Automatisk smådelslager

Automatisk pallelager

Korte bestillingssykluser, mindre partistørrelser, kortere leveransetider: Automatiske lagre gir svar på økte markedskrav. Ditt pluss: større omløp, høyere hastighet og sikkerhet i materialflyten samt enkel og selvsagt håndtering av ulike lastbærere.

Øk ytelsen i automatiske pallelagre

Hastighet og effektivitet er avgjørende hvis du vil oppnå høyest mulig vareomløp. Automatiske pallelagre viser sin styrke når det skal lagres og håndteres et stort antall artikler i drift over flere skift (inntil 24/7). Reolsystem, programvare og utstyr må spille på lag. Vi hjelper deg gjerne med planleggingen og innredningen av ditt automatiske pallelager.

Romutnyttelse på høyt nivå

Automatiske pallelagre kan være innbygningslagre eller frittstående silolagre på opptil 45 meters høyde. Det gir god romutnyttelse. Reolplassene for paller, gitterbokser og individuelle lastbærersystemer kan klare last på opptil 7,5 tonn. Med utførelse i enkel, dobbel eller flerdobbel dybde er disse lagrene egnet til å lagre nesten alle typer varer. Normaltemperaturlager, temperaturstyrt lager eller fryselager ned til –35 °C.

Smalgangstrucker: Tjenesteyterne i det automatiske pallelageret

Utgangspunktet for våre automatiserte smalgangstrucker er våre velprøvde serietrucker som ble utvidet med tilsvarende automatikk- og sikkerhetskomponenter. Resultatet er spesielt pålitelige og effektive førerløse trucker (AGV) for lagring i løftehøyder opptil 13 meter. De automatiske smalgangstruckene er alltid tilgjengelige, effektive og har kapasitet til å håndtere pallelageret. For drift 24/7 er det mulig å realisere energiforsyningen med strømskinner på reolen. 

Kransystemer: Høyhastighet i det automatiske pallelageret

Spesielle høyhastighets kransystemer sørger for tempo ved innsetting og uthenting av varer i det automatiske pallelageret, med bæreevne opptil 7 tonn. Flere typer lastopptaksmidler for ulike oppstillingsplasser er tilgjengelige. For å utnytte lagerkapasitetene fullt ut, kan det brukes kurvegående kransystemer, som kan betjene flere gater. Øker kravene til håndteringskapasiteten ytterligere, kan det integreres mer utstyr i det eksisterende lagersystemet. 


Stage Utbytte

Send en uforpliktende forespørsel via skjema eller til systemer@jungheinrich.no

Ta kontakt

Lurer du på noe?