02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Kransystemer høyreollager
Med høyt tempo til størst vareomløp

Kransystemer for pall

Høy hastighet og presisjon under innlagring og uthenting er alfa og omega i automatiske pallelagre. Det er kun ved bruk av enheter som er perfekt tilpasset ditt lager, at du kan oppnå best mulig vareomløp og maksimal plassutnyttelse.

Øke kapasiteten til det automatiske pallelageret

Hastighet og effektivitet er avgjørende hvis du vil realisere høyest mulig vareomløp. Automatiske pallelagre viser sin styrke når det skal lagres og håndteres et stort antall artikler i flerskiftsdrift og/eller på et begrenset areal. Reolsystem, programvare og utstyret må spille perfekt sammen. Derfor bør du trekke inn en erfaren fagbedrift som Jungheinrich ved planlegging og innredning av ditt automatiske pallelager.

Romutnyttelse på høyt nivå

Automatiske pallelagre kan bygges inn i hallen eller bygges opp som frittstående silolager med opptil 45 m høyde. Det gir høy romutnyttelse. Hylleplassene for paller, gitterbokser og spesiallastbærere kan bære opptil 7,5 tonn. Med utførelse i enkel, dobbel eller flerdobbel dybde er disse lagrene egnet til å lagre nesten alle typer varer. Normaltemperaturlager, temperaturstyrt lager eller fryselager til –35 °C.

Sett vareomløpet i gang 

Spesielle høyhastighets-kransystemer sørger for tempo ved innlagring og uthenting av varer. Med en løftekapasitet på opptil 1 tonn beveger de seg både raskt og nøyaktig – samtidig med maksimal energieffektivitet. Dermed får kransystemene det beste ut av ditt automatiske pallelager.

Skaleringsmuligheter inkludert: kurvegående kransystemer

Mens kransystemer som er bundet i enkeltganger kun beveger seg i én gang, kan kurvegående kransystemer ta seg av flere ganger samtidig: Hele lagringskapasiteten blir utnyttet. Flere enheter kan integreres i lagersystemet for større vareomløp. Gangbyttesystemet garanterer rask og sikker bruk av betjeningsenheten. Kostnader for overvåkingselementer, kontrollrom, sikkerhetsinnretninger eller hjelpemidler for å bytte skinner faller bort.

Planlegging og innredning av ditt automatiske pallelager fra én kilde

Uansett om det dreier seg om varemottak, vareutlevering, reolsystemer, all slags stasjoner eller transportanlegg for deg: Vi analyserer gjerne dine individuelle transportstrukturer med deg, finner passende løsninger for å optimalisere prosessene og planlegger optimal bruk av ditt automatiske pallelager i samarbeid med deg. 


Vi vil gjerne gi deg råd. Ta kontakt med oss i dag!

Stage Utbytte

Send en uforpliktende forespørsel via skjema eller til systemer@jungheinrich.no

Ta kontakt

Lurer du på noe?