Stage Automatisk pallelager

Automatisk småvarelager

I det automatiske småvarelageret er hastighet og optimal energisparing avgjørende for kapasiteten. Reolsystemet, programvaren, de tilknyttede transportbåndene og kransystemet er hjertet i anlegget og gir perfekt samspill. 

Krevende løsninger med høy vareflyt og optimal romutnyttelse

Effektiv lagring av småvarer er bare så god som de tilknyttede prosessene og ytelsesindikatorene. Er det nødvendig med korte tilgangstider, høy gjennomstrømning og optimal romutnyttelse, samt direkte tilgang til hver artikkel? Automatiske småvarelagre er konstruert for en svært plassbesparende lagring av småvarer i beholdere, kartonger eller brett. I dette systemet lagres varene enten på vinkeljern eller hyller. Høyden i rommet utnyttes maksimalt opp til 25 meter. Løftekapasiteten er opptil 300 tonn. 

Automatiske småvarelagre – for varierte bruksområder

Småvarelagring i enkel eller flere dybder kan for eksempel brukes for reservedels-, plukk- og plukk- og fryseromslagre, eller i distribusjonslagre/-sentre. Automatiske småvarelagre kan betjenes under normaltemperatur, mens temperaturstyring og fryselagre ned til –30 °C også er mulig.

Den beste løsningen for dine behov 

Automatiske småvarelagre er like individuelle som behovene til våre kunder. Vi har løsninger for de fleste behov. For å finne løsningen som passer best for deg, går vi gjennom dine transport- og produktstrukturer sammen med deg og utarbeider et passende lagerkonsept ut fra resultatene.

Kransystemer av nyeste generasjon 

Våre smarte kransystemer gir maksimal hastighet og presisjon og svært god ytelse i automatiske småvarelagre. Med den gjennomført lette og nyskapende konstruksjonen kan tilgjengelig plass utnyttes maksimalt. Energi produsert gjennom bremsing lagres i såkalte SuperCaps inne i maskinen og tilbakeføres til drivsystemet  for senere akselerasjonsprosesser. Den modulbaserte konstruksjonen gjør det mulig å tilpasse anlegget til dine lagerbehov.


Lurer du på noe?