02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Automatisk pallelager

Automatisk småvarelager

I det automatiske småvarelageret er hastighet og optimal energisparing avgjørende for kapasiteten. Reolsystemet, programvaren, de tilknyttede transportbåndene og kransystemet er hjertet i anlegget og gir perfekt samspill. 

Hjertet i automatisert minilager

Det kraftigste småvarelageret i sin klasse. For maks ytelse når det gjelder gjennomstrømning, plassutnyttelse og energieffektivitet. Når lagring og uthenting, hyllesystem, transportsystem og programvare fungerer sammen så perfekt får du utnyttet kapasiteten og effektiviteten maksimalt.

small parts storage Krevende løsninger med høy vareflyt og optimal romutnyttelse

Effektiv lagring av småvarer er bare så god som prosessene og ytelsen til tilknyttede systemer. Når det er nødvendig med korte tilgangstider, høy gjennomstrømning og optimal romutnyttelse, samt direkte tilgang til hver artikkel er automatiske småvarelagre ideelle fordi de er konstruert for plassbesparende lagring i beholdere, kartonger eller brett. I dette systemet lagres varene enten på vinkeljern eller hyller. Høyden i rommet utnyttes maksimalt opp til 25 meter og med løftekapasitet opptil 300 tonn. 


Automated miniload warehouse Automatiske småvarelagre – for varierte bruksområder

Småvarelagring i enkel eller flere dybder kan for eksempel brukes for reservedels-, plukk- og plukk- og fryseromslagre, eller i distribusjonslagre/-sentre. Automatiske småvarelagre kan betjenes under normaltemperatur, mens temperaturstyring og fryselagre ned til –30 °C også er mulig.

Den beste løsningen for dine behov 

Automatiske småvarelagre er like individuelle som behovene til våre kunder. Vi har løsninger for de fleste behov. For å finne løsningen som passer best for deg, går vi gjennom dine transport- og produktstrukturer sammen med deg og utarbeider et passende lagerkonsept ut fra resultatene.


smart stacker cranes for miniload warehouse Kransystemer av nyeste generasjon 

Våre smarte kransystemer gir maksimal hastighet og presisjon og svært god ytelse i automatiske småvarelagre. Med den gjennomført lette og nyskapende konstruksjonen kan tilgjengelig plass utnyttes maksimalt. Energi produsert gjennom bremsing lagres i såkalte SuperCaps inne i maskinen og tilbakeføres til drivsystemet  for senere akselerasjonsprosesser. Den modulbaserte konstruksjonen gjør det mulig å tilpasse anlegget til dine lagerbehov.

LØNNSOM AUTOMATISERING

Lønnsom automatisering med rett partner. Som erfaren partner for automatisering planlegger og iverksetter vi et logistikksystem tilpasset dine behov.

automatic mall storage warehouse

Løsninger for alle bransjer

Enten det er for et nytt anlegg, modernisering eller utvidelse av eksisterende anlegg: gjennom mange års erfaring innen intralogistikk har vi rådgitt mange små, mellomstore og store selskaper over hele verden med automatiseringsprosesser, samtidig fungerer vi også som hovedentreprenør for hele prosjekter.

Vi finner de beste løsningene for dine behov.
Stage Utbytte

Send en uforpliktende forespørsel via skjema eller til systemer@jungheinrich.no

Ta kontakt

Lurer du på noe?