02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Miniload

Kransystemer småvarer

Korte syklustider, direkte tilgang til alle artikler, rask vareflyt og optimal romutnyttelse: Våre automatiske småvarelagre er løsningen for lagring av store mengder småvarer, høy varegjennomstrømning og krav til lastehastighet. 

Det kraftigste miniloadkranen i sin klasse

Jungheinrich har utviklet en ny miniloadkran som er designet for optimal arealutnyttelse, samtidig som den har markedets høyeste kapasitet og energieffektivitet.

Content stacker cranes for miniload warehouse

Reduserte driftskostnadene – maksimal romutnyttelse

Kransystemet leverer høy tilgjengelighet og kapasitet, men også den høyeste energieffektiviteten. Den beste automatiske løsningen for å utnytte lagerareal for småvarelager i kasser, bokser eller skuffer.

Content stc miniload 1 Høyeste ytelsesdata i sin klasse

STC 2B1A, som kranen hetet, er den kraftigste kranen for småvarer i sin klasse. Med kjørehastigheter opp til 6 m/s og akselerasjoner opp til 5,3 m/s² gjør at kapasiteten (antall varer inn og ut per time), kan økes betraktelig, sammenlignet med produktene som finnes på markedet pr. i dag.  


Content stc miniload 2 Maksimal energieffektivitet

Ved å bruke SuperCaps blir energien ved bremseprosesser ført tilbake til drivsystemet for nye akselerasjoner. Dette bidrar til et betydelig redusert strømopptak, og fører til halvering av energiforbruket.

Content stc miniload 4 Maksimer lagringsvolumet

En annen nyhet er plassbesparende drivverk integrert masten. På grunn av sin slanke og lette design, finner det to-trinnede drivverket plass mellom kontrollskapet og masten. betydelig. Resultatet: en maksimalisering av lagringsvolumet.Content stc miniload 5 Høy skalerbarhet

Det innovative designen og den ekstremt lette mastkonstruksjonen i aluminium gjør at totalvekten på kranen er veldig lav. Masten er modulbasert og enkel å tilpasse høyder fra 10–25 meter.

LØNNSOM AUTOMATISERING

Lønnsom automatisering med rett partner. Som erfaren partner for automatisering planlegger og iverksetter vi et logistikksystem tilpasset dine behov.

Vil du øke effektiviteten på lageret ditt til et nytt nivå?

Stage Utbytte

Send en uforpliktende forespørsel via skjema eller til systemer@jungheinrich.no

Ta kontakt

Lurer du på noe?