Stage Miniload

Kransystemer småvarer

Korte syklustider, direkte tilgang til alle artikler, rask vareflyt og optimal romutnyttelse: Våre automatiske småvarelagre er løsningen for lagring av store mengder småvarer der det samtidig er høy varegjennomstrømning. 

Det kraftigste miniloadkranen i sin klasse

Jungheinrich har utviklet en ny miniloadkran som er designet for optimal arealutnyttelse, samtidig som den har markedets høyeste kapasitet og energieffektivitet.


Reduserte driftskostnadene – maksimal romutnyttelse

Kransystemet leverer høy tilgjengelighet og kapasitet, men også den høyeste energieffektiviteten. Den beste automatiske løsningen for å utnytte lagerareal for småvarelager i kasser, bokser eller skuffer.

Content stc miniload 1 Høyeste ytelsesdata i sin klasse

STC 2B1A, som kranen hetet, er den kraftigste kranen for småvarer i sin klasse. Med kjørehastigheter opp til 6 m/s og akselerasjoner opp til 5,3 m/s² gjør at kapasiteten (antall varer inn og ut per time), kan økes betraktelig, sammenlignet med produktene som finnes på markedet pr. i dag.  Content stc miniload 2 Maksimal energieffektivitet

Ved å bruke SuperCaps blir energien ved bremseprosesser ført tilbake til drivsystemet for nye akselerasjoner. Dette bidrar til et betydelig redusert strømopptak, og fører til halvering av energiforbruket.Content stc miniload 3 Laveste tilnærming dimensjoner av sin klasse

På grunn av den strukturelle utformingen av løpeskinnen, er gulvtverrsnittet innebygd som en vogn i løpeskinnen. Løpeoverflaten til hjulene er bare 55 mm over bakken i stedet for det vanlige markedet 150 til 250 mm.
Content stc miniload 4 Maksimer lagringsvolumet

En annen nyhet er plassbesparende drivverk integrert masten. På grunn av sin slanke og lette design, finner det to-trinnede drivverket plass mellom kontrollskapet og masten. betydelig. Resultatet: en maksimalisering av lagringsvolumet.
Content stc miniload 5 Høy skalerbarhet

Det innovative designen og den ekstremt lette mastkonstruksjonen i aluminium gjør at totalvekten på kranen er veldig lav. Masten er modulbasert og enkel å tilpasse høyder fra 10–25 meter.

Lurer du på noe?