Stage Miniload

Kransystemer småvarer

Korte syklustider, direkte tilgang til alle artikler, rask vareflyt og optimal romutnyttelse: Våre automatiske småvarelagre er løsningen for lagring av store mengder småvarer der det samtidig er høy varegjennomstrømning. 

Effektiv småvarelagring med system

Med et automatisk småvarelager (AKL) fra Jungheinrich og vårt kransystem som sentral del av anlegget oppnår du optimale ytelsesverdier: korte tilgangstider, høyt gjennomløp, optimal romutnyttelse. Vår AKL designes på dette grunnlaget etter dine behov. Det gir automatisk rom for svært plassbesparende og høydynamisk lagring av småvarer i beholdere, pappesker eller skuffer. Det kan være utført i enkel eller flerdobbel dybde som reservedels-, plukk-, og bufferlager eller som distribusjonslager.

Med tempo til ytelsestoppen

Romhøyder opp til 25 m utnyttes fullt av et automatisk småvarelager fra Jungheinrich. Dine varer lagres inn og ut enten på vinkeljern eller på hyller. Tempoet på innsetting og uthenting bestemmes av kransystemene med kjørehastigheter opp til 6 m/s og akselerasjoner opp til 5,3 m/s². Kapasiteten til de smarte og kraftige truckene gjør seg gjeldende i flerskiftsdrift (24/7) uten at det oppstår problemer. Helautomatisk og absolutt pålitelig.

Oppnå energieffektivitet på en intelligent måte: SuperCaps

SuperCaps er en del av drivkonfigurasjonen av våre kransystemer for småvarer. Med den blir energistyringen spesielt intelligent og økonomisk: Energien ved bremseprosesser lagres i SuperCaps og føres tilbake til drivsystemet for nye akselerasjoner. Dette bidrar til et betydelig redusert strømopptak, og fører til merkbart reduserte driftskostnader. 

Innovativ konstruksjon med mange fordeler

Vår nyeste generasjon kransystemer for småvarer skiller seg ut også ved sin retningsgivende konstruksjon: Den gjennomførte lettkonstruksjonen og den nye modulære mastkonstruksjonen muliggjør en fleksibel skalering av kransystemet. Det innovative kjøretøyskinne-konseptet med Omega-kjøremotor integrert i mastfoten har i tillegg de laveste tilnærmingsavstandene i sin klasse og gir dermed enda bedre romutnyttelse.

Lurer du på noe?