02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Kransystemer smådeler
Kransystemer

Kransystemer småvarer

Jungheinrich kransystemer for småvarer STC 2B1A

STC 2B1A

  • Svært dynamisk kransystem 
  • Best mulig energisparing
  • Fleksibel skalerbarhet 
  • Maksimal lagerutnyttelsesgrad
  • Reduserte driftskostnader

Kransystemet (RBG) for automatisk småvarelager STC 2B1A er konstruert for maksimal effektivitet i lageret, takket være de høyeste effektverdiene. Integrert energilager og innovativ konstruksjon gir mulighet for svært plassbesparende lagring av småvarer i beholdere, hyller eller kartonger.
Kransystemet fra Jungheinrich har betydelige fordeler sammenlignet med andre kransystemer for  småvarer i markedet. STC 2B1A utmerker seg både med høyere kjøredynamikk og mindre dimensjoner. Den gjennomført lette konstruksjonen og bruken av energilagre som er spesielt tilpasset kjøre- og lastekarakteristikk (SuperCaps) utmerker STC seg også med størst mulig energisparing med minimalt forbruk.
SuperCaps som en del av drivverket gir mulighet for et spesielt intelligent og lønnsom energibruk: Energien ved bremseprosesser lagres i SuperCaps på trucken og føres tilbake til drivsystemet for nye akselerasjoner. Dette bidrar til en betydelig redusert tilkoblings- og regenereringseffekt, og fører til merkbart reduserte driftskostnader.
Lagervolumet økes også i stor grad, fordi STC 2B1A har de laveste dimensjonene i sin klasse takket være et innovativt kjøreskinnekonsept og Omega kjøremotor som er integrert i mastfoten. I tillegg oppnår man en fleksibel skalerbarhet i kransystemet med det nyskapende, modulbaserte mastdesignet.

Features

Content Kransystemer Smådeler (3)
Content Kransystemer Smådeler (2)

Content Kransystemer Smådeler (1)
Content Kransystemer Smådeler

Lurer du på noe?