02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Førerløse transportsystemer

Automatiserte trucker

Automatiske trucker (AGV) er hjertet i det automatiserte lageret – styrt av intelligent programvare. Takket være automasjon kan vi tilpasse våre velprøvde standardtrucker til dine behov.

Riktig AGV for deg: frittstående eller systemløsning

Når din virksomhet skal ha en løsning med automatiserte trucker (AGV), sørger vi for at dine spesifikke krav til produksjons- og arbeidsmiljø blir tatt vare på. Først og fremst gjør AGV-er det mulig å sikre og effektivisere transportprosesser. De kan frakte laster som veier opptil 2,5 tonn til angitte stasjoner helt trygt, helt automatisk, og takket være lasernavigasjon, med millimeter presisjon. Vi leverer AGVer i ønsket konfigurasjon, enten i forbindelse med et lagerstyringssystem eller som en frittstående løsning. De automatiserte truckløsningene er skreddersydd for ditt spesifikke miljø, slik at AGV-ene fullfører oppgavene dine med den største påliteligheten - det være seg aktivering av høyhastighetsdører, lastendring på transportbånd eller nivåendringer via godsheis. Våre AGV-er kan enkelt innlemmes i produksjonsmiljøet ditt og brukes trygt i blandet drift.

Automatiske trucker basert på serieproduserte trucker

Våre automatiske truckløsninger kombinerer innovativ teknologi med lang erfaring. For å finne riktig AGV for deg, analyserer vi dine transportstrukturer og identifiserer den perfekte løsningen som optimaliserer dine prosesser. I samarbeide med deg planlegge vi en best mulig bruk av din AGV. Vårt mål er å spare deg for tid og kostnader, spesielt på standardiserte rutineoppgaver, og også for å minimere transportskader. Når du bruker automatiske trucker, drar du nytte av effektive og pålitelige transportprosedyrer, samt best mulig bruk av ressursene dine. Takket være vårt prisbelønte Jungheinrich Logistics Interface, som er utviklet helt internt, kan vi innpasse din AGV med et eksisterende ERP-system. Vi tilbyr også 24/7 support for våre logistikksystemer, med rask assistanse, sikret via ekstern tilgang. Dette sikrer deg maksimalt resultat og problemfri distribusjon til enhver tid.

Automatiske smalgangstrucker for høyreollager

Automatiske høyreollager stiller spesielle krav til lagerteknologien din. Et komplett system består av en eller flere AGV-er, basert på smalgangstrucker, sammen med et reolsystem, et gjerde med områdekontroll og lagerstyringssystemet (WCS). Utover dette kan du supplere med systemer som transportteknologi eller ekstra AGVer. Flerfrekvente styreledninger og transpondere i bakken sørger for effektivitet og system i midtgangen. I tillegg til å transportere standardpaller, kan de automatiske smalgangstruckene utføre et stort utvalg tilleggsoppgaver, som for eksempel åpne dører. For å ha distribusjon døgnet rundt kan de automatiske høyrackstablerne få energi fra rackmonterte samleskinner. Hvis du velger en AGV-løsning, vil du dra fordelene av et system med høy tilgjengelighet. Og om skulle støte på problemer, vil vi hjelpe deg med vår supporttjeneste for logistikksystemer, enten på stedet eller via ekstern tilgang.

Helautomatiske, presise og sikre

Content Førerløse transportsystemer (2)

Produktfilm

Fordeler for deg

Sikkerhetsfilm

Førerløs og likevel sikker

En rekke sikkerhetssensorer beskytter mennesker, last og maskiner. Automatiske trucker (AGV) kjører kun kjøreruter og -ganger de har blitt programmert for. Likevel kan det oppstå situasjoner der en medarbeider utilsiktet krysser kjøreveien. Hvis dette skjer, vil det CE-sertifiserte sikkerhetssystemet bremse trucken umiddelbart. Systemet består av personbeskyttelsessensorer, som – utstyrt med varsel- og beskyttelsesfelt – overvåker kjørerutene og -gangene til AGV-truckene permanent. Hvis en person kommer inn i varselfeltet, reduserer trucken hastigheten umiddelbart. Blir personen stående, bremser trucken helt ned og stopper. Samtidig gis det et signal til kontrollrommet som varsler om at trucken er blokkert.

Sikkerhet uansett hastighet

I alle førerløse trucker er det som standard montert en personbeskyttelsesskanner i kjøreretningen. Lengden på sikkerhetsfeltet avhenger av kjørehastigheten. Det betyr at jo fortere trucken kjører, desto mer skanner den omgivelsen og desto større blir varsel- og beskyttelsesfeltet.


Content Førerløse transportsystemer Image 2 Sikkerhet uansett kjøreretning

De førerløse truckene oppdager også objekter som befinner seg i kjøreruten eller -gangen på siden av trucken. Laserskannerne som er montert på siden av trucken oppdager disse objektene før de kommer for nærme. Dette gir økt sikkerhet ved kjøring i svinger. Her identifiserer sensorene objekter som kan komme i berøring med trucken når den kjører i svinger. Hvis dette skjer, vil trucken stoppe før berøring inntreffer.


Content Førerløse transportsystemer Sensorer gir økt sikkerhet

Ekstra sikkerhet takket være sensorgardin. Hensikten med en sensorgardin er å oppdage objekter under og over registreringsområdet til personbeskyttelsessensorene og unngå kollisjon med disse objektene hvis det er mulig. Dette kan for eksempel være å oppdage paller og last som stikker for langt utenfor reolen. Sensorgardinen fungerer ikke bare ved kjøring rett frem, den "ser" også fremover gjennom svingen.

Vellykket automatisering av den interne logistikken

Content Førerløse transportsystemer 11

Ombygging av lageret

Tenker du at innføring av automatiske trucker (AGV) krever mange forberedelser og irriterende forstyrrelser i driften? For å unngå dette forbereder vi de automatiserte truckene på sine spesielle oppgaver, og tester både maskin- og programvare grundig før de settes i drift. Dermed kan tilpasningsarbeidet i innkjøringsfasen, samt eventuell tid ute av drift på lageret reduseres til et minimum. De automatiske truckene kobles så til kundens vertssystem via vårt prisbelønte logistikkgrensesnitt. Her dreier det seg om vår egenutviklede grensesnittprogramvare, en såkalt "plug-in", som brukes i over 100 kundesystemer. Takket være denne standardiserte maskin- og programvaren er vi i stand til å sette ditt førerløse transportsystem i drift på en effektiv og ressursbesparende måte.

Content Førerløse transportsystemer (1)
Content Førerløse transportsystemer 1

Funksjonalitet og design i ett

Ønsker du å optimalisere forsynings- og produksjonsprosessene dine uten ekstra ressursbruk eller kostnader? Det er ikke noe problem med våre automatiske trucker (AGV). Det overtar dine rutineoppgaver, helautomatisert.

Våre førerløse trucker i bruk

Gjennom laserstyring kan du optimalisere transportruter og avlaste dine ansatte, samtidig som du øker effektiviteten og påliteligheten, døgnet rundt.  Gjennom integreringen i eksisterende infrastruktur, kan de automatiske truckene (AGV) enkelt integreres. Se selv og opplev våre AGVer i aksjon.

Alt fra én og samme leverandør

Uansett om du trenger hjelp til planlegging eller gjennomføring av prosjekter, har du en samtalepartner i Jungheinrich. Vi stiller opp der du ønsker oss. De automatiske trucker (AGV) implementeres av spesialister på stedet.


Ta kontakt!

Stage Utbytte

Ta kontakt med vår salgsavdeling for mer informasjon

Telefon

+ 47 02350

Ta kontakt

Lurer du på noe?