02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage EZS_350a

Automatisk trekktruck (AGV) 5000 kg

  • 5 000 kg
  • Effektiv og sikker håndtering av transportoppgaver
  • Optimaliserte transportstrekninger – unngå feilkjøring med lasernavigasjon
  • Omfattende sikkerhetssystemer for bruk i blandet drift
  • Ulike tilhengerfester mulig
  • Enkel integrering i eksisterende lagerstyringssystem

EZS 350a

Vår allsidige og robuste EZS 350a bidrar positivt i produksjonsområdet som automatisk trekktruck. Den egner seg spesielt godt til å trekke tilhengere på inntil 5000 kg. Automatiske trucker (AGV) ble utviklet med utgangspunkt i våre standardtrucker for å optimalisere arbeids- og transportprosessene. Den automatiske trekktrucken håndterer rutineoppgaver på en pålitelig og sikker måte. I tillegg overbeviser den med presis navigasjonsteknologi og et omfattende sikkerhetssystem. En 24 V trefasemotor gir høy ytelse og lavt energiforbruk. Trucken orienterer seg i anlegget ved hjelp av en laserskanner som er montert på trucken, og reflektorer som enkelt monteres i anlegget på eksempelvis vegger, søyler og reoler. EZS 350a fungerer også i kombinert drift med både personer og manuelle trucker. Våre automatiske trucker kan integreres med vårt eget lagerstyringssystem, Jungheinrich WMS, eller andre, allerede eksisterende vertssystemer (WMS/ERP). AGV-løsningen kan også leveres som et stand-alone-system uten integrasjon mot vertssystem.

Li-ion

Garanti og satisfaction
Ingen bekymringer – ingen kompromisser!

Med Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus får du et løfte om opp til 8 års ytelse på våre Li-ionbatterier. Fordi vi vet at lang batterilevetid er viktig for driften din.

Vi er overbevist om at denne løsningen er den rette for deg. Derfor garanterer vi at du kan bytte tilbake til opprinnelig teknologi når som helst innen de seks første månedene, uten å oppgi noen grunn. 100 % fornøyd – garantert.

Les mer

Fordeler

Features

Modelloversikt

Model Løftekapasitet Kjørehastighet Total lengde Batterispenning
EZS 350a 5 000 kg 12,5 km/t 1 962 mm 24 V

Lurer du på noe?