Stage EZS_350a

Automatisk trekktruck (AGV)

  • 5000 - 5000 kg
  • Automatisk, pålitelig og effektiv for rutineoppgaver
  • Optimaliserte transportstrekninger – feilkjøring unngås
  • Bruk av eksisterende kjørebaner
  • Kort amortiseringstid
  • Fullverdig manuell og automatisk bruk

EZS 350a

EZS 350a er et førerløst kjøretøy basert på vår standardtruck. Her kombineres førsteklasses truckkonstruksjon med presis navigasjon og et omfattende sikkerhetssystem. På denne måten skapes maksimal pålitelighet og sikkerhet. EZS 350a kan realiseres som et rent automatisk system. Om det er snakk om integrering i eksisterende bygg eller i nybygg – EZS 350a er det perfekte valget for å øke effektiviteten i ulike transportprosesser.

EZS 350a orienterer seg i anlegget ved hjelp av en laserskanner som er montert på trucken, og reflektorer som monteres på eksempelvis vegger og reoler.Ved bruk av EZS 350a forbedres arbeidsrutinene dine. Automatisk utførelse av standardiserte transportoppdrag, som f.eks. vareforsyning, avlaster de ansatte for ekstra transportoppgaver og gir dem mulighet til å konsentrere seg om de egentlige arbeidsoppgavene.

Vårt førerløse transportsystem kan både integreres med vårt eget lagerstyringssystem (Jungheinrich WMS), eller andre, allerede eksisterende verstssystemer (WMS/ERP). Integrasjonen gjøres enkelt med vårt prisbelønte grensesnitt, Jungheinrich Logistics Interface (logistikkgrensesnitt). AGV-løsningene kan også leveres som et stand-alone-system uten integrasjon mot vertssystem.Den modulbaserte systemoppbyggingen gir den beste forutsetningen for raskt og fleksibelt å tilpasse systemet til ditt behov. Dette gir et solid grunnlag for effektiv bruk i henhold til dine ønsker og behov.Li-ion

Med Jungheinrich li-ionteknologi kan du utkonkurrere konkurentene: Maksimal ytelse med opptil 20% mindre energiforbruk. Tre ganger lengre liv. Ekstremt korte ladetid. 

Features

Lurer du på noe?