02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Teknologi for transport av beholdere
Intelligent modulbasert system

Transportbånd for kasser

Automatisk teknologi for transport av beholdere er nøkkelen til intelligent lagerautomatisering. I kombinasjon med Jungheinrich Warehouse Management System (WMS) øker du materialflyten til nye høyder.

Transport av kasser og kartonger på opp til 50 kg

Fremtidsrettet teknologi for transport av kasser og beholdere sørger for intelligent lagerautomatisering. I sentrum står transportbånd, sortering, inn- og utslusing samt mellomlagring og oppbevaring av materialer og varer. Slik sørger du for at logistikken er effektivt, sikkert og rask.

Fleksibelt for alle muligheter: Modulsystemet fra Jungheinrich

Med vår transportbåndteknologi for kasser ligger du i tet. Og det er ikke bare på grunn av transporthastigheten på opptil 1,50 m/s. Med svært lite plassbehov, blant annet på grunn av evnen til å takle høydeforskjeller, åpner det seg opp helt nye muligheter for lagerautomatisering og integrering av effektive og maksimalt lønnsomme prosesser. 

Helhetlig planlegging gir økt effektivitet og lønnsomhet

Kombinert med Jungheinrich Warehouse Management System (WMS), kan vår innovative, skalerbare transportbåndteknologi ta logistikkprosessene dine til neste nivå. Våre medarbeidere hjelper deg med å utvikle integrerte planer. Kombinert med lave vedlikeholdskostnader og høy energieffektivitet, kan du utvikle løsninger som er tilpasset dine behov. Det betyr at logistikken din både er bærekraftig, sikker og lønnsom over tid.

Ta Kontakt

E-post: systemer@jungheinrich.no

eller direkte med en av våre ansatte.
Les mer

Lurer du på noe?