02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Palletransportteknologi
Materialflyt etter mål

Transportbånd for paller

Optimaliserte transportbånd for paller er nøkkelen til kvalitet, lønnsomhet og pålitelighet i den interne materialflyten. Jungheinrich tilbyr et modulbaserte system og den nyeste teknologien.

Riktige løsninger for ditt lagerkonsept

Transportbåndteknologien kan være avgjørende for hvor effektivt og lønnsomt lageret håndteres. Uansett om du vil optimalisere lageret eller innrede et nytt lager, har Jungheinrich en passende løsning. Våre transportbånd for paller har en modulær oppbyggning som gjør at den kan formes og tilpasses etter den tilgjengelige plassen og etter dine spesifikasjoner. 

Høyere vareflyt

Det viktigste målet til transportbånd for paller er å oppnå en lønnsom og effektiv lagerdrift. Her brukes det mange forskjellige komponenter. For eksempel transportbånd med ruller, belte eller kjede, skyttelvogner, løfte- og dreiebord, eller reimløftere. Med en transportbåndhastighet for paller på 0,45 m/s oppnår du høy gjennomstrømningshastighet og holder materialflyten optimal.

Fleksibilitet og komfort

Våre kompetente rådgivere, med omfattende kunnskap og erfaring, finner riktig transportbåndteknologi for paller. De står for prosjektering av et system som er ideelt tilpasset dine behov. Fordeler for deg: Maksimal fleksibilitet, kostnadseffektivt og vedlikeholdsvennlig.

Vi finner den perfekte løsningen for din matterialflyt
Stage Utbytte

Send en uforpliktende forespørsel via skjema eller til systemer@jungheinrich.no

Ta kontakt

Lurer du på noe?