02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage automatiseringsprosess 4
LØNNSOM AUTOMATISERING

Automatiseringsprosess

Vellykket automatisering med riktig partner. Som automatiseringekspert planlegger og utformer vi logistikksystemer skreddersydd for dine behov, slik at du automatisk kan øke effektiviteten på lageret ditt.En partner som samler all kompetanse

Automatisering kan være veien til økt effektivisering og fleksibilitet på lageret. Men ikke alle automatiseringsløsninger fører nødvendigvis til økt lønnsomhet. Det viktigste er et system som er individuelt tilpasset dine behov og som sømløst føyer seg inn i dine lageromgivelser. Våre eksperter på området forklarer hva som er viktig for å lykkes med et automatiseringsprosjekt, slik at effektiviteten kommer i bevegelse.

automatiseringsprosess.jpg

Tre trinn mot en skreddersydd automatiseringsløsning

Som totalentreprenør går vi veien sammen med deg, trinn for trinn, mot en fleksibel automatiseringsløsning. Fra planlegging og prosjektering, via gjennomføring og igangsetting, til service og support etter vellykket avslutning av prosjektet. Våre mange års erfaring i automatisering av prosesser for internlogistikken gjør at prosessen er åpen, pålitelig og handlekraftig.

Finn ut mer om vår service og support

Flere automatiseringsdetaljer

Her er noe av det vi tilbyr:

Jungheinrich som systemleverandør
Planlegging, implementering, service og support
Automatiske komponenter
Automatiske lagersystemer
Automatisert plukking & palletering

Content Automatiseringsprosess (3)

Lagerautomatisering
Hvordan og i hvilket omfang?

Hvorfor kan det lønne seg å automatisere et godt fungerende lager? Hva taler for lagerautomatisering og hvor mange automatiseringstrinn finnes det? Hva må man passe på ved automatisering og hvilke parter skal involveres i prosjekteringen? Disse og andre spørsmål tas opp i våre Whitepapers. De formidler også praktiske tips og viser lagerautomatiseringsløsninger. 

Skreddersydde løsninger for hver bransje

Om det nå dreier seg om nye anlegg, modernisering eller utvidelse av bestående anlegg – med vår lange intralogistikk-erfaring har vi allerede gitt råd om automatisering av prosessene til mange små, mellomstore og store bedrifter verden over, og har som totalentreprenør bistått dem gjennom hele prosjekttiden.

Interessert i skreddersydd automatisering for lageret ditt?

Vi gir deg gjerne råd.

Stage Utbytte

Ta kontakt for en uforpliktende forespørsel til logistikkavdelingen

Ta kontakt


Content Automatiseringsprosess (1)

Med et koreografert lager oppnår man automatisk suksess

Finn ut mer om automatisering med Jungheinrich

Content Automatiseringsprosess (2)

Det perfekte samspillet er ikke fremtidsmusikk

Finn ut mer om digitalisering og automatisering med Jungheinrich


Lurer du på noe?