02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
EcoVadis, 2022_[MAM-59848]
Bærekraftsertifikat

Platina for bærekraft fra EcoVadis

EcoVadis er en av de ledende plattformene for bærekraftsvurdering og evaluerer bedrifters miljømessige og sosiale praksis. Områdene som revideres inkluderer miljø, arbeids- og menneskerettigheter, etikk og bærekraftige anskaffelser.


Jungheinrich har platina bærekraftsertifikat fra ratingbyrået EcoVadis. 

Dette plasserer Jungheinrich blant de mest ansvarlige én prosent av mer enn 100 000 sertifiserte selskaper og blant de beste selskapene når det gjelder gjennomføring av bærekraftstiltak.

Eco vadis

Jungheinrich jobber konsekvent mot målet om å bli klimanøytral og vi har forpliktet oss til Paris sitt 1,5-graders klimamål. Bruk av fornybar energi, for eksempel ved å generere egen solenergi, er også inkludert i EcoVadis-vurderingen. I tillegg forpliktet Jungheinrich seg for mange år siden til en egen arbeids- og menneskerettighetskodeks i alle våre salgsenheter. For å sikre bærekraftige anskaffelser, evaluerer Jungheinrich systematisk sine leverandører med henblikk på menneskerettigheter, miljø og regeletterlevelse. Dette påvirker i dag mer enn 700 leverandører, som representerer mer enn 75 prosent av Jungheinrich sitt globale innkjøpsvolum.

Lurer du på noe?