Call4Service
02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Christian_Line5 4000x2500 (1)

30 år med søt musikk mellom Live Nation Norge og Jungheinrich Norge

I mer enn 30 år har Live Nation Norge hatt ansvaret for noen av de største konsertene og arrangementene i Norge. Ved hjelp av Jungheinrich Norge sine utleietrucker har de bygd imponerende konsertscener og skapt uforglemmelige opplevelser for publikum.

Et unikt samarbeid

Live Nation Norge startet sin reise på 1970-tallet under navnet Gunnar Eide Concerts. Dette navnet beholdt de fram til 2000-tallet, da de byttet over til Live Nation Norge AS. Mot slutten av 1980-tallet så prosjektdirektør Christian Schøyen behovet for en partner som virkelig forstod deres spesielle krav og behov. Det førte ham til Line Risting og Jungheinrich Norge. Siden den gang har partnerskapet fungert like dynamisk og harmonisk som en velstemt popduo. Jungheinrich sin fleksibilitet og lange erfaring har vært avgjørende for at Live Nation har kunnet levere alt fra intime sceneoppsettinger til ekstravagante show og konserter.

Jungheinrich har døgnåpen utleieservice og de nyeste truckmodellene til utleie. Det har vært en av de virkelig store grunnene til at samarbeidet har holdt i over tre tiår. 

«Det at vi kan ringe Jungheinrich når som helst på døgnet, enten det gjelder utleie eller service på truckene, er helt avgjørende for oss i vår bransje. I tillegg får vi tilgang til de nyeste truckmodellene, noe som sikrer at vi er i forkant av teknologien og effektiviteten på våre arrangementer», sier Christian Schøyen som er prosjektdirektør i Live Nation Norge.

Dette partnerskapet har ikke bare sikret at Live Nation alltid har hatt de beste og mest pålitelige utleietrucker til disposisjon, men har også satt en standard i bransjen for hvordan store arrangementer skal håndteres – med presisjon, pålitelighet, og en urokkelig tillit.

Utleietrucker i aksjon fra Sentrum Scene til Telenor Arena

  • Oslo Spektrums trio: Spektrum eier tre motvektstrucker som spiller en viktig rolle i oppriggingen og nedriggingen til store arrangementer. Disse truckene sammen med profesjonelle truckførere fra Oslo Kru, her representert ved Mariusz Makowski, Karl Sloly og Apollon Zygomala, sørger for at alt fra lyssystemer til sceneutstyr plasseres nøyaktig der det hører hjemme, med stor presisjon.

Live Nation | Jungheinrich Norge

  • Fleksibilitet for de store øyeblikkene – og for de små: Ved store arrangementer hvor behovet overstiger kapasiteten til Oslo Spektrums egne trucker, leier Live Nation inn ytterligere utleietrucker direkte fra Jungheinrich. Dette gjelder også på andre arenaer. Uavhengig av arrangementets størrelse, møter Jungheinrich alltid Live Nations behov: Enten det dreier seg om en gigantisk The Weekend-konsert i Telenor Arena med opptil 18 utleietrucker fra Jungheinrich, en massiv utendørskonsert med Bruce Springsteen på Voldsløkka i Oslo med 11 utleietrucker, eller spektakulære show som Cirque du Soleil i Oslo Spektrum hvor rundt 6 ekstra utleietrucker er i bruk. Til sammenligning ble kun én utleietruck brukt til å losse en lastebil ved en mindre konsert på Sentrum scene.

 

Ingen konserter er helt like, så spennet i behovet er stort. Fleksibilitet er derfor svært viktig for en aktør som Live Nation. Christian Schøyen kan fortelle at kjernen i dette langvarige forholdet har vært Jungheinrich sin evne til å forstå og tilpasse seg Live Nations skiftende behov.

Line Risting hos Jungheinrich Norge peker på den fleksible tilnærmingen som har gjort at truckene alltid er klare når de trengs, og at dette sikrer at arbeidet starter uten forsinkelser. Hun har styrt utleieavdelingen hos Jungheinrich Norge siden starten av 1990 og har jobbet med Christian Schøyen like lenge. Derfor vet de akkurat hvor de har hverandre og hva som trengs, til hvilken tid.

«Når du arrangerer konserter og show i den skalaen som Live Nation Norge gjør, er det viktig at alt utstyret er på plass til rett tid, ellers blir det kaos», sier Line Risting som er utleieansvarlig i Jungheinrich Norge. 

Elektriske gaffeltrucker stadig viktigere for grønne utendørsarrangementer

Gjennom sine tretti år har Live Nation vært vitne til et parallelt løp hvor fokuset på miljø og bærekraft har økt kraftig, samtidig som sceneriggene har blitt enorme og komplekse. Det som tidligere har blitt bygget i hovedsak ved hjelp av manuell muskelkraft og noen få trucker, krever nå ofte rundt 15 trucker.

Det har derfor vært viktig for Live Nation å gå over til elektriske trucker, for å redusere miljøavtrykket. Heldigvis har de ikke trengt å gå på kompromiss med verken kraft eller evner, da Jungheinrich sine elektriske trucker løfter inntil 5000 kilo og har en løftehøyde på opptil 5,7 meter. 

 

Så, hvorfor velge Jungheinrich?

Live Nation var bare den første av flere i bransjen som valgte å samarbeide med Jungheinrich. 

"Alle i bransjen oppfatter Jungheinrich som et kvalitetsmerke. Vi var de første som startet et samarbeid med dem, og etter det har andre arrangører fulgt etter", forteller Christian Schøyen i Live Nation Norge.

Christian Schøyen legger til at grunnen til at han har holdt seg til Jungheinrich i alle disse årene, er at de alltid leverer trucker og utstyr av topp moderne kvalitet og at servicen er pålitelig og effektiv. Jungheinrich på sin side står sterkt i arrangementsbransjen, mye takket være vårt langvarige samarbeid med Live Nation. Dette partnerskapet har gitt oss verdifull erfaring med rigging av konserter og arrangementer, og gjort oss til en pålitelig rådgiver og partner.  

 

Det som gjør Jungheinrich til en foretrukket partner

  • Forståelse for kundens unike behov – evne til å tilpasse tjenester og leveranser basert på kundens spesifikke krav.
  • Fleksibilitet og pålitelighet – levere løsninger som sikrer at arrangementer kan gjennomføres uten forsinkelser, selv under uforutsette omstendigheter.
  • Teknisk ekspertise – tilgang til topp moderne utstyr og teknisk støtte når det trengs mest.
  • Bærekraftig utvikling – engasjement for miljøvennlige løsninger. Jungheinrich har hovedsakelig elektriske trucker for utleie.
  • Tilgjengelighet – døgnåpen beredskapstjeneste og en sterk vilje til å alltid strekke seg litt ekstra for kunden.

Gjør som Live Nation har gjort i over 30 år: 

Kontakt uteleieavdelingen til Jungheinrich Norge på telefon + 47 907 43 907 eller via skjema under og velg en pålitelig og bærekraftig partner for dine arrangementer og daglige gjøremål.

Live Nation

Lurer du på noe?