02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Coko
Prosessoptimalisering hos plastleverandør

Revolusjon innen intern logistikk i høyreollagre

Plastleverandøren Coko har i nitti år hatt mottoet "We shape your products". Beslutningen om å installere nytt system for høyreollagre førte til økt effektivitet og prosessoptimalisering.

Optimaliserte lagerprosesser

Plastleverandøren Coko, med hovedkontor i Bad Salzuflen, ønsket å effektivisere lagerprosessene. Det opprinnelige oppsettet i SAP ERP separerte bare mellom lokasjonene for lager og forsendelse, noe som gjorde at Coko måtte bruke mye tid på å finne frem til riktig varer. Systemer med automatiske høyreollagre var løsningen på alle deres problemer.

Et høyreollager med plass til 3240 paller

Ved hovedkontoret ble det bygget et høyreollager med plass til 3240 paller. Etter en omfattende analyse av den økonomiske effektiviteten ble det besluttet å implementere et automatisk smalgangslager. Vi leverte ikke bare reollagerteknologien, med tre automatiske ETXa smalgangstrucker og betjeningselementene, men leverte også WLAN og terminalene.

Intern logistikk fra én og samme leverandør

Alt fra én og samme leverandør – det er også mottoet for det familiedrevne selskapet Coko-Werk GmbH & Co KG. De viktigste markedene inkluderer design av verktøy og plastdeler, men de driver også med konstruksjon av verktøy, sprøytestøping og montering av komponenter, lakkering, skumming, sveising og trykking.  Coko har gjennom flere år vært svært fornøyd med kvaliteten på våre gaffeltrucker. I valget mellom to leverandører gjorde det beslutningen om det nye systemet for høyreollagret enklere.

Vellykket revolusjon av interne logistikk

Hos Coko er de fornøyde med løsningen. Jens Kastning, logistikkleder i Coko-Werk GmbH & Co. KG, Bad Salzuflen: "Dette betyr at vi nå kan arbeide iht. FIFO-prinsippet (First In First Out) og følge de tilsvarende retningslinjene i bilindustrien. I tillegg vet vi hvilke varer som er på hvilke lagerplasser. Antall smalgangstrucker betyr at vi drar nytte av en stor grad av redundans, noe som resulterer i forbedret leveringskapasitet. En fordel som også våre kunder drar nytte av."

Ønsker du også å øke ytelsen og effektiviteten på ditt lager?

Kontakt oss for å avtale time for en konsultasjon.

Ta kontakt i dag!

Stage Utbytte

Ta kontakt med vår salgsavdeling for mer informasjon

Telefon

+47 02350

Ta kontakt

Lurer du på noe?