02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Migros-Verteilbetrieb Neuendorf AG
Lager for en stor bedrift

Komplett lager hos MVN med både gaffeltrucker og pallereoler

Migros-Verteilbetrieb Neuendorf AG leverer non-food og frosne produkter til hele Migros-gruppen. Våre gaffeltrucker og reolsystemer sørger for jevn drift i det nye non-food-lageret.

Migros – selve eksemplet på av størrelse

Migros er den største detaljhandleren i Sveits. Migros-Verteilbetrieb Neuendorf AG (MVN) er en del av denne gruppen, og den førende kompetansesenteret i Migros-gruppen for logistikk av non-food og frosne produkter. Deres tjenester omfatter oppbevaring, montering og plukking, samt distribusjon. I henhold til tallene fra 2016 håndterte MVN alene mer enn 2 350 000 paller per år. Maksimum vareutlevering per dag var over 13 200 paller i 2016. 

Et lager som leverer til hele gruppen

Den viktigste lenken i denne logistikkjeden er det nyåpnede non-food-lageret for plukking. Det gir plass til totalt ca. 40 000 paller, fordelt på 5 nivåer. Kravet er: daglig, omfattende levering til alle kunder i gruppen med selskaper. Migros MVN ønsket derfor å finne en leverandør som kunne tilby en komplett løsning, og valgte oss. De bestilte hele serien av gaffeltrucker og reolsystemer inkludert rådgivning, planlegging og montering i lageret. De bestilte også service og vedlikehold fra våre ettermarkedstjenester.

Nøkkelen til vareflyt

Det nye reolsystemet består utelukkende av våre pallereoler. Kundene er imponert over kvaliteten, sikkerheten, de mange bruksalternativene og erfaringen. Våre pallereoler er testet i utallige anlegg i over 30 år. De statiske egenskapene oppfyller den europeiske standarden for pallereoler EN 15512. De oppfyller også alle relevante EN-standarder på andre områder. Våre spesialister satte opp 600 tonn med stålreoler i MVNs lager. De samarbeider perfekt med våre moderne gaffeltrucker.

Lurer du på noe?