02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
PM_22_FP_ERE225i_RedDot
21.06.2022

Red Dot Award til ERE 225i

Ny utmerkelse til vår kompakte palletruck: ERE 225i vinner Red Dot Award med sitt designkonsept som kombinerer smidighet, sikkerhet, komfort og bærekraft!

ERE 225i vant Red Dot Design Award i Essen i Tyskland

Jungheinrich sin elektriske palletruck ERE 225i vant Red Dot Design Award i Essen i Tyskland i går. ERE 225i imponerte juryen med sitt designkonsept som kombinerer smidighet, sikkerhet, komfort og bærekraft. Denne unike kombinasjonen er mulig takket være det helintegrerte og kompakte litiumionbatteriet. Red Dot Award er den andre prisen av denne typen for ERE 225i på kort tid. Trucken har allerede vunnet iF Design Award i mai.

Med sitt litiumionbatteri fullt integrert i chassiset er ERE 225i 270 mm kortere enn den forrige modellen. Dette reduserer truckens svingradius betraktelig. Truckførere drar nytte av forbedret manøvreringsevne, noe som øker sikkerheten, selv på de trangeste stedene. Faste sidevegger gir optimal beskyttelse, samtidig som de sikrer god arbeidskomfort.

"Målet med produktdesignet vårt er å gjøre de viktigste egenskapene til trucken lett gjenkjennelige og forståelige for kunden. Trucken er kompakt, sikker og smidig, noe som kommer klart til uttrykk gjennom designet, sier Andreas Knie, industridesigner hos Jungheinrich. "Vi er veldig glade for å ha vunnet denne anerkjente designprisen med ERE 225i. Det er ikke bare en enestående pris for oss som designteam, men også en takknemlighet og motivasjon for alle som har bidratt til å skape dette produktet."

ERE 225i er den desidert mest kompakte trucken i sin klasse. Som en del av Jungheinrich POWERLiNE er ERE 225i helt CO2-nøytral inntil den leveres til kunden. Den bidrar dermed til en spesielt bærekraftig internlogistikk på lageret.

Om Red Dot Design Award

Siden 1955 har den internasjonale juryen av uavhengige eksperter fra design, vitenskap og journalistikk i Red Dot Award hedret produktdesign blant verdens beste og mest innovative produkter i over 50 kategorier. De velger produktene som skiller seg ut for sin designkvalitet blant flere tusen søknader.

KRAFTIG, SIKKER OG BÆREKRAFTIG
Setter standarden: Jungheinrich POWERLiNE

Karbonnøytralt fotavtrykk frem til levering, 20 % flere pallehåndteringer i timen og inntil 30 centimeter kortere. Velkommen til en ny æra med litiumiontrucker.

Les mer

Lurer du på noe?