Stage Rental 1

Leie

Trenger du en ekstra truck i en kort periode? Eller kanskje lengre bruk? Skal du opitmalisere truckparken? Eller vil du ha et passende finansieringstilbud? Vi har en løsning for alt. Alt etter ditt behov.

Vi er så fleksible som du ønsker

For å reduserer kostnader, og unngår unødvendige belastninger tilbyr vi deg et bredt spekter av anskaffelses- og anvendelsesalternativer. Det spiller ingen rolle om du vil bruke trucken allerede i morgen eller først om tre måneder. Om den skal være ny eller brukt. Du har valget: Rental eller Finance.

Få jobben gjort i en fei – lei en truck!

Når det blir trangt om plassen, er våre leietrucker et godt valg. Uansett om det er for én dag eller for ett år – trenger du en gaffeltruck, er Jungheinrich et godt valg. Hos oss får du riktig truck på riktig sted når du trenger det.

Fleksibilitet

Er du mer opptatt av truckens nytteverdi enn av det å eie trucken? Da er våre fleksible leiemodeller det riktige for deg.

Større sikkerhet, mindre utgifter

Har du ansvar for en truckflåte? Da må du være forberedt på alle eventualiteter. Vi gir deg fleksibiliteten du trenger, mer sikkerhet, gjennomsiktighet og reduserte kostnader: med Jungheinrich Rental Fleet Management (RFM).

Lei i stedet for å kjøpe.

Sikre deg trucker med Li-ionbatterier og ladere med en fullintegrert leieløsning. Dermed sparer du kostnader og øker raskt og ukomplisert ytelsen til de elektriske truckene.

Use it. Own it.

Ønsker du å eie trucken etter leieperioden? Også på finansieringsområdet tilbyr vi forskjellige muligheter: helt klassisk, som f.eks. avbetaling, eller leieavtaler med kjøpsopsjon på slutten av perioden.

Kontakt

Stage Utbytte

Kontakt oss for en uforpliktende forespørsel om leie

Telefon

+ 47 907 43 907

Ta kontakt

Lurer du på noe?