02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Rental 1

Lei en truck i dag!

Vi har en stor utleiepark tilgjengelig for deg!

Trenger du en ekstra truck i en kort periode? Eller kanskje over lengre tid? Skal du optimalisere truckparken? Eller vil du ha et passende finansieringstilbud? Vi har en utleieløsning for alle behov.

Vi er så fleksible som du ønsker
For å redusere kostnader og unngå unødvendige belastninger, tilbyr vi deg et bredt spekter av anskaffelses- og bruksalternativer. Det spiller ingen rolle om du vil bruke trucken i morgen, eller om tre måneder. Om den skal være ny eller brukt. Du har valget.

Få jobben gjort i en fei – lei en truck!

Når du ikke ønsker å eie og trenger å få jobben gjort, er truckleie et godt valg. Uansett om det er for én dag eller ett år – trenger du en gaffeltruck, er Jungheinrich et godt valg. Hos oss får du riktig truck på riktig sted når du trenger det.

Fleksibilitet

Er du mer opptatt av truckens nytteverdi enn av å eie trucken? Da er våre fleksible leiemodeller det riktige for deg.

Større sikkerhet, mindre utgifter

Har du ansvar for en truckflåte? Da må du være forberedt på alle eventualiteter. Vi gir deg fleksibiliteten du trenger, mer sikkerhet, gjennomsiktighet og reduserte kostnader: med Jungheinrich Rental Fleet Management (RFM).

Lei i stedet for å kjøpe.

Sikre deg trucker med Li-ionbatterier og ladere med en fullintegrert leieløsning. Dermed sparer du kostnader og øker raskt og ukomplisert ytelsen til de elektriske truckene.

Use it. Own it.

Ønsker du å eie trucken etter leieperioden? Også på finansieringsområdet tilbyr vi forskjellige muligheter: helt klassisk, som f.eks. avbetaling, eller leieavtaler med kjøpsopsjon på slutten av perioden.

Kontakt

Stage Utbytte

Kontakt oss om leie!

Ta kontakt

Lurer du på noe?