02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage ERC 215a

Automatisk støttebenstruck (AGV) 1300 - 1700 kg

  • 3 100 - 4 400 mm
  • 1 300 - 1 700 kg
  • Kompakt design for smale arbeidsgangbredder.
  • Effektiv håndtering av rutineoppgaver.
  • Optimaliserte kjørestrekninger – unngå feilkjøring med lasernavigasjon.
  • Omfattende sikkerhetssystemer for bruk i kombinert drift.
  • Optimaliserte prosesser gir kort inntjeningstid

ERC 213a / 217a

Vår pålitelige og allsidige ERCa er en automatisk truck (AGV) for repeterende transportoppgaver. Med den kompakte konstruksjonen er ERCa det ideelle valget for å øke effektiviteten i transportprosessene der det er svært trangt. En trefasemotor på 2,8 kW sørger for konstant ytelse. I tillegg sørger den elektrisk regulerte og kraftige løftemotoren for jevn løfting og senking, selv i store løftehøyder. Samtidig er sikkerheten ivaretatt med en robust konstruksjon med stålramme og lukket rammestruktur. Automatiske trucker kan brukes i kombinasjon med manuell drift grunnet utprøvde sikkerhetssystemer som for eksempel skannere som standard. Disse skanner kjøregangen for hindringer, avhengig av hastigheten: i drivretning, i lastretning og ved kjøring i svinger. Navigeringen skjer ved hjelp av lasernavigasjon. Til dette kan det brukes reflektorer i kjøregangen, eller en kombinasjon av reflektorer og omgivelser.Støttebenstruckene er utviklet med utgangspunkt i våre standardtrucker og kan enkelt integreres i allerede eksisterende vertssystemer (WMS/ERP), eller brukes som stand-alone-system.

Li-ion

Garanti og satisfaction
Ingen bekymringer – ingen kompromisser!

Med Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus får du et løfte om opp til 8 års ytelse på våre Li-ionbatterier. Fordi vi vet at lang batterilevetid er viktig for driften din.

Vi er overbevist om at denne løsningen er den rette for deg. Derfor garanterer vi at du kan bytte tilbake til opprinnelig teknologi når som helst innen de seks første månedene, uten å oppgi noen grunn. 100 % fornøyd – garantert.

Les mer

Features

Modelloversikt

Model Løftekapasitet Maksimal løftehøyde Kjørehastighet Total lengde Batterispenning
ERC 213a 1 300 kg 4 400 mm 9 km/t 2 393 mm 24 V
ERC 217a 1 700 kg 4 400 mm 7 km/t 2 393 mm 24 V

Lurer du på noe?