Stage ERC 215a

Automatisk støttebenstruck (AGV)

  • 3100 - 4000 mm
  • 1300 - 1500 kg
  • Automatisk, pålitelig og prosessikker
  • Optimaliserte transportstrekninger – feilkjøring unngås
  • Bruk av eksisterende kjørebaner
  • Kort amortiseringstid
  • Kompakt design

ERC 215a

ERC 215a er et førerløst kjøretøy (AGV) basert på vår standardtruck. Her kombineres førsteklasses truckkonstruksjon med presis navigasjon og et omfattende sikkerhetssystem. På denne måten skapes maksimal pålitelighet og sikkerhet.ERC 215a kan realiseres som et rent automatisk system. Om det er snakk om integrering i eksisterende bygg eller i et nybygg – ERC 215a er det perfekte valget for å øke effektiviteten i ulike transportprosesser. Den kompakte konstruksjonen og store løftehøyden på ERC 215a øker bruksområdet.For navigering av de førerløse transportsystemene (AGV) våre kreves det ingen gulvarbeider, det gjøres ved hjelp av lasernavigering. For det plasseres det reflektorer på egnede objekter i kjøreveien, som for eksempel reoler, søyler og vegger, eller det brukes naturlige navigasjonsmerker.

Det førerløse transportsystemet kan enkelt integreres i det eksisterende IT- og programvarelandskapet. Integrasjon med et vertssystem, som for eksempel Jungheinrich WMS eller andre eksisterende WMS/ERP-systemer gjøres enkelt med vårt prisbelønte grensesnitt, Jungheinrich logistikkgrensesnittet.Det førerløse transportsystemet i form av en ERC 215a kan også brukes som et selvstendig system, dvs. som et autonomt system, uten verts-grensesnitt.Den modulbaserte systemoppbyggingen gjør det mulig å bygge opp individuelle prosesser for hver kunde, og å reagere fleksibelt og raskt på prosessendringer. Det legger et solid grunnlag for å bruke AGV-systemet ut fra dine spesifikke krav.

Li-ion

Med Jungheinrich li-ionteknologi kan du utkonkurrere dine konkurrenter: Maksimal ytelse med opptil 20% mindre energiforbruk. Velger du Li-ionteknologi får du tre ganger lengre levetid og ekstremt korte ladetid. 

Features

Lurer du på noe?