02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage ERE 225a

Automatisk palletruck (AGV)

  • 125 mm
  • 2 500 kg
  • Kompakt design for smale arbeidsgangbredder.
  • Effektiv håndtering av rutineoppgaver.
  • Nøyaktig håndtering av paller og optimalisering av kjørestrekning med lagernavigasjon.
  • Omfattende sikkerhetssystemer for bruk i kombinert drift.
  • Optimaliserte prosesser gir kort inntjeningstid.

ERE 225a

Vår pålitelige og allsidige EREa er en automatisk truck (AGV) til repeterende transportoppgaver. Med sine lange gafler er EREa konstruert med tanke på transport av flere paller og dermed det ideelle valget for å øke effektiviteten. En drivmotor på 2,8 kW med trefaset vekselstrøm sørger for kontinuerlig ytelse over lengre strekninger. Samtidig er sikkerheten ivaretatt med en robust konstruksjon med stålramme og lukket rammestruktur. Takket være utprøvde sikkerhetssystemer, som for eksempel skannere som standardutstyr, kan våre automatiske trucker brukes i kombinasjon med manuell drift. Disse skanner kjøregangen for hindringer, avhengig av hastigheten: i drivretning og ved kjøring i svinger. Navigeringen skjer ved hjelp av lasernavigasjon. Til dette kan det brukes reflektorer i kjøregangen, eller en kombinasjon av reflektorer og omgivelser.De automatiske truckene som er utviklet med utgangspunkt i standardtruckene våre, har et bredt bruksområde: de kan integreres i allerede eksisterende IT-infrastruktur, de kan brukes som frittstående system, eller du kan bruke dem i eksisterende fabrikkinfrastruktur eller i nybygg.

Li-ion

Garanti og satisfaction
Ingen bekymringer – ingen kompromisser!

Med Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus får du et løfte om opp til 8 års ytelse på våre Li-ionbatterier. Fordi vi vet at lang batterilevetid er viktig for driften din.

Vi er overbevist om at denne løsningen er den rette for deg. Derfor garanterer vi at du kan bytte tilbake til opprinnelig teknologi når som helst innen de seks første månedene, uten å oppgi noen grunn. 100 % fornøyd – garantert.

Les mer

Features

Modelloversikt

Model Løftekapasitet Maksimal løftehøyde Kjørehastighet Total lengde Batterispenning
ERE 225a 2 500 kg 125 mm 7,2 km/t 3 666 mm 24 V

Lurer du på noe?