Stage ERE 225a

Automatisk palletruck (AGV)

  • 122 - 122 mm
  • 2500 - 2500 kg
  • Automatisk, pålitelig og prosessikker
  • Optimaliserte transportstrekninger – feilkjøring unngås
  • Bruk av eksisterende kjørebaner
  • Kort amortiseringstid
  • Høy løftekapasitet
  • Prosjektspesifikk tilpasning grunnet en rekke tilleggsutstyr

ERE 225a

ERE 225a er et førerløst transportsystem (AGV) basert på våre standardtrucker. Her kombineres førsteklasses truckkonstruksjon med presis navigasjon og et omfattende sikkerhetssystem. På denne måten skapes maksimal pålitelighet og sikkerhet.ERE 225a kan brukes i kombinert drift med manuelle trucker og fotgjengere. Om det er snakk om integrering i eksisterende bygg eller i et nybygg – ERE 225a er det perfekte valget for å øke effektiviteten i ulike transportprosesser. På grunn av den store løftekapasiteten kombinert med den variable gaffellengden, kan ERE 225a brukes som flerpallstruck på gulvnivå.Det kreves ingen gulvarbeider for navigering av vårt AGV. Den utføres ved hjelp av Jungheinrich warehouseNAVIGATION. For lasernavigeringen plasseres det reflektorer på egnede objekter i kjøreveien, som for eksempel reoler, søyler og vegger, eller det brukes naturlige navigasjonsmerker.

AGV kan enkelt integreres i det eksisterende IT- og programvarelandskapet. Integrasjon med et vertssystem, som for eksempel Jungheinrich WMS eller andre eksisterende WMS/ERP-systemer gjøres enkelt med vårt prisbelønte grensesnitt, Jungheinrich logistikkgrensesnitt. Det førerløse transportsystemet i form av ERE 225a kan også brukes som et selvstendig system, dvs. som et autonomt system, uten vertsgrensesnitt.Den modulbaserte systemoppbyggingen gjør det mulig å bygge opp individuelle prosesser for hver kunde, og å reagere fleksibelt og raskt på prosessendringer. Det legger et solid grunnlag for å bruke AGV-systemet ut fra dine spesifikke krav.

Li-ion

Med Jungheinrich li-ionteknologi kan du utkonkurrere konkurentene: Maksimal ytelse med opptil 20% mindre energiforbruk. Tre ganger lengre liv. Ekstremt korte ladetid. 

Features

Lurer du på noe?