Call4Service
02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Internorm
Helhetlig lagerplanlegging for Internorm

Nytt reolsystem fra Jungheinrich gir større lagerkapasitet

Et skreddersydd reolsystem har gjort det mulig å utvide lageret med cirka 4000 palleplasser hos Internorm i Damme, som produserer plastprodukter av høy kvalitet.

Vi leverte et skreddersydd reolsystem for lagring av paller og småvarer til det nye lageret til selskapet Internorm med hovedkontor i Damme (i Ostwestfalen, Tyskland). Slik kunne de utvide lagerkapasiteten med cirka 4000 palleplasser.

Internorm har produsert plastprodukter av høy kvalitet siden 1987. Produktporteføljen går fra trinser og trinsebelegg til polyuretanplast, støpte deler og sprøytestøpte deler.

Produksjon adskilt fra lageret

Selskapet har hatt en jevn vekst. Derfor ble det nødvendig å skille produksjonen fra lageret og investere i et helt nytt lager på 4200 kvadratmeter.

Oppbevaring av plastprodukter krever også ekstra god brannsikring. I tillegg til å lagre småvarer, europaller og langt gods, måtte vi finne en løsning for oppbevaring av gitterbokser.

Etter en lang prosess ble det besluttet å kombinere pallereoler med brede ganger og mange plukkplasser med et modulbasert reolsystem og grenreoler.

Helhetlig planlegging fra Jungheinrich

Som en ledende leverandør av reolsystemer for den interne logistikken, har Jungheinrich designet og planlagt byggingen av det nye lageret på en helhetlig måte. Helt fra begynnelsen samarbeidet Jungheinrich med Internorm om å analysere, planlegge og deretter bygge lageret.

De omfattende kravene og materialflytanalysen resulterte i et skreddersydd reolsystem som er perfekt tilpasset.

Perfekt tilpasset reolsystem for Internorm

Det nye lagersystemet ble bygd på et gulvareal på 3000 kvadratmeter, noe som utvider lagerkapasiteten med cirka 4000 palleplasser.

Det skreddersydde reolsystemet består av pallereoler med flere plukkplasser, moduloppbygde hylle- og grenreoler som både garanterer effektiv oppbevaring av alle typer varer og en smidig plukkeprosess. 

I tillegg valgte Internorm skyvemasttrucken ETV Q fra Jungheinrich som kan transportere last med en lengde på opptil 8 meter takket være det elektriske firehjuls styresystemet.

Det endelige resultatet er imponerende; et skreddersydd reolsystem med større fleksibilitet og lagerkapasitet.

Thorsten Trumme
Logistikkleder i Internorm i Damme

"Den avgjørende faktoren for å velge Jungheinrich som partner, var deres omfattende rådgivning og profesjonelle samarbeid i hele utvelgelsesfasen."

Trenger du hjelp til å oppgradere lageret ditt?

Ta kontakt med oss, vi hjelper deg gjerne!

Stage Utbytte

Send en uforpliktende forespørsel via skjema eller til systemer@jungheinrich.no

Ta kontakt
Andre referanser

Lurer du på noe?