02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Internorm
Helhetlig lagerplanlegging for Internorm

Nytt Jungheinrich reolsystem for større lagerkapasitet

Skreddersydd reolsystem har gjort det mulig å utvide lageret med ca. 4000 palleplasser hos Internorm i Damme, produsent av plastprodukter av høy kvalitet .

For selskapet Internorm med hovedkontor i Damme (i Ostwestfalen) kunne vi levere et skreddersydd reolsystem for lagring av paller og småvarer til det nye lageret, slik at de kunne utvide lagerkapasiteten med ca. 4000 palleplasser.

Internorm har produsert plastprodukter av høy kvalitet siden 1987. Produktporteføljen går fra trinser og trinsebelegg til polyuretanplast, støpte deler og sprøytestøpte deler.

Produksjon adskilt fra lageret

Selskapets har hatt en jevn vekst slik at det ble nødvendig å skille produksjonen fra lageret, og investere i et helt nytt lager på 4200 kvm.

Oppbevaring av plastprodukter krever også ekstra god brannsikring. I tillegg til å lagre småvarer, europaller og langt gods måtte vi tenke på oppbevaring av gitterbokser.

Etter en omfattende diskusjon med Jungheinrich tok vi en beslutning om å kombinere pallereoler med brede ganger og mange plukkplasser med et modulært reolsystem og grenreoler.

Jungheinrichs helhetlige planlegging

Som en ledende leverandør av reolsystemer for intern logistikk, har Jungheinrich designet og planlagt byggingen av det nye lageret på en helhetlig måte. Helt fra begynnelsen samarbeidet Jungheinrich med Internorm om å analysere, planlegge og deretter bygge lageret.

De omfattende kravene og materialflytanalysen resulterte i et skreddersydd reolsystem som er perfekt tilpasset.

Perfekt tilpasset reolsystem for Internorm

Det nye lagersystemet ble bygd på et gulvareal på 3000 kvm, noe som utvider lagerkapasiteten med ca. 4000 palleplasser.

Det skreddersydde reolsystemet består av pallereoler med flere plukkplasser, modulære hylle- og grenreoler som både garanterer effektiv oppbevaring av alle typer varer og en smidig plukkeprosess. 

I tillegg valgte Internorm Jungheinrich ETV Q gaffeltruck, som – takket være det elektriske firehjuls styringssystemet – kan transportere last med en lengde på opptil 8 m på et begrenset område.

Det endelige resultatet er imponerende, et skreddersydd reolsystem med større fleksibilitet og lagerkapasitet.

Thorsten Trumme
Logistikkleder i Internorm i Damme

"Den kritiske faktoren for å velge Jungheinrich som partner var deres omfattende rådgivning og profesjonelle samarbeid i hele utvelgelsesfasen."

Trenger du hjelp til å oppgradere lageret ditt?

Ta kontakt med oss, vi hjelper deg gjerne!

Stage Utbytte

Send en uforpliktende forespørsel via skjema eller til systemer@jungheinrich.no

Ta kontakt
Andre referanser

Lurer du på noe?