02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Wahl&Co
Effektiv lagerdrift

Feilfrie prosesser hos Wahl & Co

Det tradisjonsrike Bielefeld-baserte familiedrevne spedisjons- og logistikkselskapet Wahl GmbH & Co. KG tilbyr logistikktjenester for industri og varehandel. Når de skulle bygge et nytt høyreollager i Bielefeld, brukte de våre gaffeltrucker og assistentsystemer.

Smart løsning for intern logistikk

Den viktigste oppgaven for en leverandør av logistikktjenester er å reagere raskt og fleksibelt på kundenes ønsker. En sømløs prosess er derfor svært viktig for Wahl & Co. Vi måtte derfor ta hensyn til de følgende kravene når vi utstyrte høyreollageret, bygget for 15 000 paller:optimalisere alle prosesser mellom varemottak og vareutlevering, eliminering av manuelle feil, samt integrasjon mot eksisterende lagersystem (WMS).

Smart teknologi gir strømlinjeformede prosesser

Vårt prisbelønnede logistikkgrensesnitt, samt våre kompakte smalgangs- og skyvemasttrucker, imponerte Wahl & Co. De valgte skyvemasttrucken ETV 214 med halvautomatisk liftNAVIGATION høydeforvalg. Fordelen med dette er at føreren bare trenger å skanne strekkoden på reolen etter å ha transportert pallen til oppstillingsplassen. WMS sender så bestillingen, som logistikkgrensesnittet oversetter til et språk som skyvemasttrucken forstår. Operatøren ser nå målet på den trådløse dataterminalen, samtidig som gaffeltrucken også vet riktig høyde. Operatøren trenger bare å bruke løftespaken – liftNAVIGATION høydeforvalg hever gaflene til riktig høyde. Dette hindrer ulykker, men også at reolene blir skadet på grunn av innsetting og uthenting på feil høyde.

To EKX 515 smalgangstrucker er også inkludert i leveransen. De er utstyrt med assistentsystemet warehouseNAVIGATION som oversetter informasjon fra WMS og vet nøyaktig hvor i reolene neste pall som skal håndteres befinner seg. For å sette inn og hente ut varer trenger føreren kun å akselerere, ettersom gaffeltrucken allerede kjenner riktig rute. Dette sparer tid og øker effektiviteten. I tillegg overføres den fullførte bestillingen automatisk tilbake til WMS via logistikkgrensesnittet. Det er ikke lenger nødvendig å skanne på målstedet, og smalgangslageret kan implementeres uten merking.

Optimal støtte for lagerprosesser

Jörn Wahl-Schwentker, CEO i Wahl & Co, er imponert over teknologien i høyreollageret: "Våre operatører fikk utmerket hjelp av Jungheinrichs assistentsystemer til å håndtere paller inn og ut av lageret mer eller mindre halvautomatisk. Som et resultat av dette oppnådde vi bedre prosessikkerhet og vareflyt. Vi var også imponert over hvor enkelt det var å integrere gaffeltruckene i vårt lagerstyringssystem. Det var lite arbeid for å utføre de nødvendige tilpasningene."

Vil du også øke påliteligheten og ytelsen?

Kontakt oss for å avtale en konsultasjon.

Referanser

Lurer du på noe?