02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
SYSTEM bilde Hero

Vi er en totalleverandør

Jungheinrich er en av verdens største truckleverandører, og vi tilbyr alle typer trucker og komplette løsninger innen lager og logistikk, programvare for lagerstyring og automatiske trucker. Etter at du har kjøpt truck eller vi har prosjektert og levert ditt komplette lager, har vi et serviceapparat i hele Norge som tar vare på deg og dine investeringer.

I tillegg til salg har vi en stor og variert utleieflåte og et stort utvalg av nyrenoverte brukttrucker. Jungheinrich Norge tilbyr også truckførerkurs og sikkerhetsopplæring.

Vi har lager- og logistikkløsninger som kan tilpasse alle behov, uansett størrelse/vekt på gods eller form på lageret. Vi har 50 års erfaring innen lager- og truckkonstruksjon. Denne kunnskapen bruker vi når vi skal finne den beste og riktigste løsningen for ditt lager.

Et utvalg av vår portefølje 


Miljøbevissthet er en viktig del av vår bedriftsfilosofi og finnes i alle deler av bedriften og vår virksomhet.

Les mer

Jungheinrich har lenge jobbet med energiøkonomisering og miljøvern. Miljøbevissthet er en viktig del av vår konsernstrategi 2025+ og omfatter alle deler av bedriften og vår virksomhet. Som et ledd i dette har vi klimanøytral service.  Sertifisering klimanøytral

Jungheinrich Norge har et pågående samarbeid med konsulentselskapet for  bærekraft, Fokus Zukunft GmbH. jennom en full revisjon av klimaavtrykket til Jungheinrich Norge sin serviceavdeling, har vi satt igang følgende tiltak: innkjøp av elektriske servicebiler, kjøreopplæring med fokus på økonomisk kjøring og implementering av kjøreplanlegger. Der Fokus Zukunft har funnet at klimaavtrykk ikke er mulig å unngå, blir det kompensert for gjennom kjøp av klimakvoter i et vannkraftprosjekt i India med bærekraftig energiproduksjon.

Vi legger stor vekt på at også produktene våre skal være miljøvennlige gjennom hele livssyklusen; fra utvikling og produksjon, til service og resirkulering. Råvarer og energi blir sparsomt brukt, og resirkulert materiale blir ført tilbake i materialkretsløpet. Vi jobber kontinuerlig med å redusere energiforbruket gjennom hele produksjonsprosessen og bruker primært energi fra bærekraftige kilder, som våre egne solcelleanlegg.

Ønsker du å snakke med oss?

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi byr på solid kompetanse innen alt av lagerlogistikk. 
Kontakt oss på e-post: systemer@jungheinrich.no, eller ta kontakt med en av oss direkte.

Ta gjerne kontakt med oss

Ragnar Pettersen

1_IMG_0232

Sales Manager Logistics Systems

ragnar.pettersen@jungheinrich.no

Ta kontakt

Tore Bakken

Tore Bakken 9931

Solution Designer

Logistics Systems tore.bakken@jungheinrich.no

Ta kontakt

Børge B. Hestdahl

1_IMG_0426

Project Manager Logistics Systems

boerge.hestdahl@jungheinrich.no

Ta kontakt

André Bjerkelund

1_IMG_0365

Key Account Manager

Andre.Bjerkelund@jungheinrich.no

Ta kontakt

Jens Iver Gjerlaug

Jens Iver Gjerlaug 9921

Manager Logistics Systems

jens.gjerlaug@jungheinrich.no

Ta kontakt

Lurer du på noe?