02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage automatiseringsprosess 4

Automation

Som automatiseringspartner planlegger og designer vi et logistikksystem tilpasset dine behov, så du kan øke effektiviteten og senke kostnadene på ditt lager.

En partner med all ekspertise

Automatisering kan være veien mot økt lagereffektivitet og fleksibilitet. Men ikke alle automatiseringsløsninger fører automatisk til suksess. Et godt system for ditt lager er et som er individuelt tilpasset dine krav og som passer inn i ditt lagermiljø, samtidig som det har det automatiseringsnivået du trenger. Våre automasjonseksperter forklarer hva som er viktig i et vellykket automasjonsprosjekt.

Content automation process

3 steg til en skreddersydd automatiseringsløsning

Som totalentreprenør kan vi rådgi og bistå deg steg for steg til en fleksibel og kraftig automatiseringsløsning. Mangeårig erfaring med automatisering av intralogistikkprosesser i ulike bransjer gjør at prosessen er gjennomsiktig, pålitelig og konstruktiv i alle ledd.

Vil du vite mer om skreddersydde automatiseringsløsninger?

Stage Utbytte

Send en uforpliktende forespørsel via skjema eller til systemer@jungheinrich.no

Ta kontakt

Content automation with jungheinrich 2

Whitepaper lagerautomasjon

Content automation with jungheinrich 3

Spesialtilpassede løsninger for alle bransjer

Enten det er for et nytt anlegg, modernisering eller utvidelse av eksisterende anlegg: vi har mangeårig erfaring med internlogistikk og har vi gitt råd til mange små, mellomstore og store selskaper over hele verden om å automatisere prosessene deres, samtidig som vi  vært hovedentreprenør for hele prosessen av prosjektene deres.

Automatisering kan lønne seg for logistikken

Utnytter vareflyten på ditt lager mulighetene i digitaliseringens tidsalder? Automatiske lagersystemer gir mulighet for stadig kortere bestillingssykluser, mindre partistørrelser og kortere leveringstider.

Trygge og effektive transportprosesser

Automatiske trucker (AGV) står i fokus på et automatisk lager – styrt av intelligent programvare. Ved hjelp av ulike moduler som sikkerhetssensorer og lasernavigasjon kan vi automatisere våre standardtrucker, og tilpasse dem til dine individuelle behov.

Vil du øke effektiviteten på ditt lager til et nytt nivå?

Gjør en avtale i dag!

Stage Utbytte

Send en uforpliktende forespørsel via skjema eller til systemer@jungheinrich.no

Ta kontakt

Lurer du på noe?