02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Automatiserte smalgangstrucker
Automasjon

Lagernavigasjon for smalgangstrucker

Effektivitet og kostnader er stikkord som ofte blir brukt i forbindelse med lagerdrift.

De fleste av oss er kjent med GPS i bilen. Den tar oss raskt til riktig destinasjon ved hjelp av satellitter og et kart. Denne typen navigasjon kan også effektivisere lageret ved å ta truck og sjåfør til riktig destinasjon, på kortest mulig tid.

Fordi det er vanskelig å få satellittsignaler inn i et lagerbygg, har vi utviklet en transponderløsning med RFID (Radio Frequency ldentification). Transponderne er på størrelse med en lillefingernegl og kan enkelt bores ned i kjøregangen. På trucken er det montert en mottaker. Sammen med ERP1 og WMS2 sender mottakeren informasjon rett til trucken og forteller den hvor den skal og hva som er raskest rute. 

Hvis operatøren på trucken er på vei inn i feil kjøregang, i forhold til hvor han egentlig skal, vil trucken stoppe og han får en feilmelding på truckens PC. Dette sparer unødig kjøring og slitasje på truckene, og ikke minst tid som går med til å lete på feil plass. Når trucken kommer til riktig destinasjon i reolgangen, vil den automatisk stoppe på riktig sted. Det går også an å montere et lys på trucken som lyser direkte på riktig pall/plukkplass (Pick by light) når trucken har stoppet på riktig lokasjon.

Enterprise resource planning - programvare som støtter opp om flere av en bedrifts virksomhetsområder, som produksjon, lager, salg, innkjøp og økonomi.
Warehouse Management System - lagerstyringssystem.

Stage Utbytte

Ta kontakt for en uforpliktende forespørsel til logistikkavdelingen

Ta kontakt


Lurer du på noe?