02350 Servicetelefon Gratis telefonnummer
Kontaktskjema
Nyhetsbrev
Stage Rental Fleet Management

Trenger du både truck og truckfører?

Det er mange virksomheter som kun har behov for trucker helt sporadisk. Dermed er det tvilsomt at det finnes en sertifisert truckfører blant de ansatte. Heldigvis er det mulig å leie både truck og fører.

Av James Bickel

Hva skal du som daglig leder gjøre, når behovet for både en truck og en truckfører dukker opp? Kanskje du helt plutselig må flytte noe tungt fra et sted til et annet? Kanskje det skal settes opp en rigg til en konsert eller et annet tungt utstyr til en event i bedriftens regi? Eller du er sykehusdirektør og har bestilt en ny MR-maskin som leveres fra lastebil som må på plass? Du vet at du må leie en truck, men da er bare halve problemet løst. Du trenger også noen som kan kjøre den for deg. 

Nå er gode råd dyre, men det trenger ikke koste deg store summer å løse dette.  I Jungheinrich for eksempel har vi en stor truckflåte som kan leies ut på kort varsel. Alle våre leietrucker kan være klare til levering meget raskt. Vi har et landsdekkende nettverk. Det betyr at denne garantien gjelder enten du ønsker å leie truck i Oslo eller om du vil leie truck i Tromsø for eksempel. Vi kan levere leietruck i alle byene i Norge. Har du ingen som kan kjøre trucken? Da løser vi dette for deg. 

Les mer her: Er det krise? Du mangler en truck og trengte den i går? Slik løser du det! 

Trenger truckfører med riktig kompetanse

Din systemleverandør overtar rett og slett jobben med å finne både den riktige trucken til oppdraget og skaffer den riktige truckføreren med riktig kompetanse. Det vil si at vi sørger for at vedkommende har riktig truckførerbevis til trucken du ønsker å leie. Du kan lene deg tilbake, CV-sjekk og alt det administrative for øvrig, blir tatt hånd om. 

I Jungheinrich har vi et eget serviceapparat med serviceteknikere som har kompetanse til å føre de fleste truckene i vår flåte. Dersom vi ikke har noen fører tilgjengelig selv, har vi kontakter i bemanningsselskaper som jevnlig anbefaler oss nye kandidater. Dersom du vurderer andre leverandører, må du selvsagt undersøke hva slags ordninger de har. 

Vi har mange faste kunder med slike sporadiske behov for truck som for eksempel konsertarrangører. De trenger gjerne å leie store motvektstrucker som kan løfte høyt og tungt. Vi supplerer for eksempel alle de store konsertarrangørene i Oslo og Bergen med utstyr de ikke har selv.  

Noen andre fordeler ved korttidsleie

Lynrask levering: Ved å leie truck kan du få den levert meget raskt.

I Jungheinrich Norge har vi som mål at alle våre leietrucker skal være klare til levering , så fort som mulig etter bestilling, forutsatt at trucken allerede er en del av flåten vår.  Vi har et landsdekkende nettverk. Det betyr at denne garantien gjelder enten du ønsker å leie truck i Oslo eller om du vil leie truck i Tromsø. Vi kan levere leietruck i alle byene i Norge.

Innovasjon: Leietrucker er gjerne utstyrt med leverandørens nyeste teknologi og utstyr

Dette kan selvsagt variere etter leverandør, men i Jungheinrich er våre leietrucker i korttidsflåten gjerne utstyrt med det nyeste og mest innovative av utstyr og teknologi. Våre trucker til korttidsleie skal kunne brukes av og tilpasses veldig mange ulike kunder. Derfor er de bedre utstyrt, slik at de kan brukes til flere oppgaver. Totalt har vi rundt 750 trucker tilgjengelig.

Men igjen:  Det er viktig å gjøre grundig forarbeid på leverandøren og hva slags avtaler de har å tilby. Her kan det variere mye.

Truck og fører = en faktura

I vårt tilfelle kan vi garantere at alt er som det skal og du som leier truck med fører slipper å forholde deg til andre enn oss. Dersom du også trenger annet utstyr vi ikke har tilgjengelig selv, har vi avtaler med andre leverandører. Du får et ansikt å forholde deg til og ikke minst en faktura. Dersom du ikke helt vet hva slags truck du trenger å leie, hjelper vi deg gjerne med det også. Vi har rådgivere med spisskompetanse som gjerne hjelper deg å velge riktig truck til ditt behov.


Stage Utbytte

Kontakt oss om leie!

Ta kontakt

 

Lurer du på noe?